ZebraPay, companie ce oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service, a încheiat un parteneriat cu platforma Coinzone pentru procesarea tranzacțiilor cu moneda virtuală Bitcoin. Grație versatilității celor două platform, integrarea cu Coinzone s-a realizat în decurs de câteva zile. În prezent, ZebraPay numără mai mult de 1.000 de terminale instalate în peste 150 de localități din România.

Odată cu implementarea Coinzone în terminalele ZebraPay, clienții pot folosi moneda virtuală Bitcoin pentru plata facturilor, achiziția de roviniete, bilete de tren sau abonamente la diverse publicații, precum și reîncărcarea cartelelor pre-paid de telefonie sau realizarea plăților online.

”Suntem încântați să anunțăm implementarea plății cu Bitcoin la terminalele ZebraPay, alături de Coinzone, această soluție venind în completarea metodelor noastre de plată deja existente: cu numerar și prin aplicația SEQR. Inovația este un element de bază al ZebraPay, iar prin implementarea platformei Coinzone devenim prima companie de profil din România și, din informațiile pe care le avem, din lume, care acceptă un portofoliu atât de complex de metode de plată. Clienții nostri pot achita astfel serviciile oferite prin terminalele ZebraPay, folosind cea mai convenabilă metodă pentru ei”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Având o interfață intuitivă și ușor de folosit, Coinzone se integrează perfect cu plățile realizate atât on-line cât și de pe terminalele mobile, asigurând o experiență de plată optimizată. Beneficiind de o rată de schimb garantată, Coinzone oferă o modalitate simplă și sigură pentru plățile cu Bitcoin.

Cu o pagina de plată disponibilă în 11 limbi, Coinzone se integrează rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. De asemenea, cu soluția Coinzone utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou, sau de pe mobil, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare.

Piața din România este un hub al inovației în materie de Bitcoin, iar prin platforma Coinzone dorim să impunem un standard al calității în ceea ce privește plățile cu monede virtuale. Prin parteneriatul cu ZebraPay suntem încântați să oferim clienților Bitcoin din România o soluție perfect mulată pe nevoile lor. În curând, vom oferi soluții similare și în alte piețe din Europa”, a menționat Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Pentru mai multe informații despre platforma Coinzone, puteți accesa site-ul companiei: www.coinzone.com.