Alături de distribuitorul său ENO Telecom, VONINO participă la expoziția IFA, Berlin, Germania, în perioada 05-10 septembrie 2014. În Germania, VONINO lansează Smartwatch K2 – ceasul inteligent care vine cu conectivitate 3G, putând prelua apeluri și naviga pe Internet.

În același cadru, VONINO prezintă în exclusivitate trei noi tablete: Orin QS, Otis QS și Onyx QS, dar și un smartphone cu diagonala de 5,5 inch GYGA QS .

„Atât tabletele, cât și smartphone-ul, sunt disponibile începând de astăzi pentru precomenzi prin intermediul partenerilor noștri din Europa. În România, noile produse vor fi disponibile în aproximativ 4 săptămâni. Îi putem asigura pe clienții noștri că am făcut toate eforturile pentru ca așteptarea să le fie răsplătită.“, a declarat reprezentantul Vonino pentru Europa, Razvan Vasile, CEO Vonino Corporation GmbH.

Tabletele Orin QS și Otis QS sunt primele tablete de pe piața din România care vin cu cel mai nou procesor Mediatek; MTK8127 – un quad-core care se evidențiază printr-o viteză superioră, dar și prin faptul că este singura tableta din gama low cost dotată cu modul de navigație GPS și conectivitate Bluetooth.

Noile produse vor fi disponibile în magazinele de specialitate din țară la prețul de 249 lei pentru tableta Otis QS, Orin QS la 330 lei, Onyx QS la 450 lei iar smartphone-ul GYGA QS la 649 lei. Ceasul inteligent Smartwatch K2, deși are toate functionalitățile unui telefon, are un preț de doar 799 lei.