Oportunități mai mari pentru clienții persoane fizice

Visual Fan anunță modificarea prețurilor pentru sistemele fotovoltaice, conform noii legi intrate în vigoare pe 16 ianuarie 2023. Acestea pot fi vizualizate pe website-ul companiei, www.allview.ro/solarenergy și oferă clienților persoane fizice posibilitatea de a beneficia de prețuri accesibile pentru energie regenerabila.

Brașov, 16 ianuarie 2023. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță implementarea noului TVA de 5% la sistemele fotovoltaice, un pas important pentru a sprijini energia regenerabilă.

“Suntem încântați să anunțăm că, în conformitate cu modificările legislative recente, am redus TVA la sistemele fotovoltaice de la 19% la 5%. Acest lucru va permite clienților noștri să beneficieze de economii considerabile și să devină independenți energetic. Suntem mândri să fim parte din eforturile comune ale industriei pentru a sprijini energia verde și să contribuim la dezvoltarea unei economii mai durabile în țara noastră.” a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Prin reducerea TVA la sistemele fotovoltaice, oamenii sunt încurajați să facă un pas important către o sursă de energie curată și durabilă. De la intrarea pe piața energiei verzi, Allview a prezentat întotdeauna prețurile pentru sistemele fotovoltaice, într-un mod transparent, prin intermediul website-ului www.allview.ro/solarenergy, oferind peste 240 de sisteme fotovoltaice On-Grid, Off-Grid și Hybrid, cu opțiuni multiple de personalizare.

Ca exemplu al acestei modificări de preț, sistemul de 5 kW (5WONTA-8-3), unul dintre cele mai populare sisteme fotovoltaice pentru consumatorii persoane fizice, recomandat pentru un consum lunar între 327 kWh și 491 kWh, avea un preț de referință cu TVA de 19% de 30.490 lei. Acum, cu TVA de 5%, același sistem costă 26.903 lei. La noul preț, în luna ianuarie, Allview oferă și un discount între 5% și 15%, calculat în funcție de complexitatea sistemului și a lucrării, astfel, prețul pornește de la 25.558 lei, TVA inclus.

Allview Solar Energy este unul dintre furnizorii importanți de sisteme fotovoltaice din România și oferă clienților posibilitatea de a beneficia de servicii complete de montaj, prin intermediul echipelor specializate din întreaga țară. Termenul mediu de realizare a montajelor este de doar 2 săptămâni, din momentul semnării contractului, iar cumpărătorii au posibilitatea de a vizualiza online disponibilitatea montajelor și de a solicita oferte, totul fiind la un singur click distanță. Prin achiziția sistemelor fotovoltaice, clienții beneficiază de consultanță, proiectare, autorizare, instalare și monitorizare online în toată țara. Dispun de 25 de ani garanție pentru randament peste 80% și 12 ani garanție completă, iar pe baza proiectului tehnic cu simulare 365 de zile, se asigură cel mai mare randament. Aceste servicii completează oferta de sisteme fotovoltaice accesibile prin reducerea TVA la 5% și încurajează oamenii să facă un pas important către energia verde și independența energetică.