Afla cum te poti pregati pentru cele doua zile de eveniment

15 000 de vizitatori, peste 90 de companii participante, 3 200 de oportunitati de cariera pentru candidatii cu experienta si persoanele entry-level, 30 programe de internship & trainee, 25 conferinte si workshop-uri vor fi disponibile pe 12-13 aprilie în cadrul celei de-a 14-a editii Angajatori de TOP.

Pentru cei care sunt în cautarea unui loc de munca, le recomandam sa viziteze Angajatori de TOP unde vor avea sansa sa:

 1. aplice cu CV-ul BarCODE pentru cele 3 200 de oportunitati de cariera adresate candidatilor cu experienta dar si celor entry-level;
 2. participe la 25 conferinte si workshop-uri unde vor fi abordate teme precum: Gamify your career (Orange) – cum poate fi influentata evolutia în cariera de adoptarea unei atitudini pozitive si implicarea activa în atingerea obiectivelor propuse; Why an internship (KPMG) – de ce sa optezi pentru un astfel de program? În ce consta procesul de selectie? Date avem, cu vocea cum procedam? (IXIA) – provocarile si tehnologia din spatele retelei de telecomunicatii 4G
 3. obtina o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca din Romania în acest moment;
 4. beneficieze de consiliere în cariera gratuita pentru a creste puterea de convingere a CV-ului, în cadrul standului CV Clinic. Vizitatorii se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Astfel, candidatii pot afla mai multe informatii despre modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum îsi pot îmbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.

„Cei care vor trece pe la standul CV Clinic vor avea oportunitatea sa primeasca feed-back despre CV-ul lor: continut, aspect, relevanta în raport cu angajatorii pe care îi vizeaza. Cel mai important e ca îsi vor putea privi propriul CV prin ochii angajatorilor si întelege astfel care sunt micile greseli care i-au tinut departe de interviurile pe care si le-au dorit, cum le pot remedia si care e atitudinea potrivita pentru a-i duce la urmatorul pas în cariera lor. O conversatie cu un specialist de la CV Clinic poate fi, în primul rand, un prilej de regasire a încrederii în valoarea personala si în sansele de a gasi locul de munca cel mai potrivit” a declarat Andreea Voroneanu – Specialist Resurse Umane & Lifestyle Coach, Consultant CV Clinic, Angajatori de TOP.

5. interactiona cu recruiteri si manageri de resurse umane si îsi pot depune CV-ul direct la persoanele care vor lua decizia de angajare.

Top 10 domenii în functie de numarul oportunitatilor de cariera pentru care vizitatorii pot aplica în cadrul targului de cariera Angajatori de TOP sunt:

 1. IT Software
 2. Vanzari
 3. Customer support
 4. Contabilitate
 5. Internship & Trainee
 6. Marketing & PR
 7. Achizitii
 8. Telecomunicatii
 9. Inginerie
 10. Administrativ

“Continuand dezvoltarea pe piata din Romania, Stefanini vine si la aceasta editie a Angajatori de Top cu aproximativ 30 de pozitii, destinate atat candidatilor entry-level, cat si celor cu experienta de peste 5 ani în zona IT. Cautam noi colegi care sa îsi doreasca o dezvoltare profesionala într-un mediu dinamic, multinational, în cadrul unei echipe unite. De asemenea, oferim sansa angajatilor Stefanini de a se dezvolta si pe proiecte internationale, în afara Romaniei” a declarat Oana Calcan, Recruiting EMEA, Stefanini.

“Anul acesta avem peste 30 de posturi deschise în cadrul targului si speram sa reusim sa completam cat mai multe. Posturile se întind de la cele pentru studenti fara experienta anterioara în domeniul jocurilor video, cum ar fi Game Tester, pana la joburi specializate ca Senior Engine Programmer. Ubisoft Bucuresti este într-o continua extindere si speram ca targul sa ne aduca resursele necesare” a declarat Ioana Angelescu –  Recruitment & OD Manager, Ubisoft.

“An de an, KPMG atrage un numar foarte mare de studenti sau proaspat absolventi, iar editia a 14-a a Angajatori de Top este o buna oportunitate pentru noi de a lansa campania anuala de “Internship”.  Cele 70 de pozitii pe care KPMG le are deschise în acest moment sunt o confirmare a faptului ca firma noastra investeste în tineri cu potential si speram sa avem un numar cat mai mare de vizitatori pe parcursul celor doua zile de targ’’ a declarat Ada Palea, Director, People Performance & Culture, KPMG.

Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie candidatii sa faca este sa intre în contul personal de pe www.hipo.ro sau sa îsi creeze unul nou, în cazul în care nu îl au deja. Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi îl vor printa într-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe sectiunea Angajatori de TOP de pe HiPo.ro.

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: RadioZU, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, WebDigital, Agora, Balaur.ro, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Romania Libera, Catalog Cursuri, Curierul National, Spectacular, DoingBusiness.ro, PlayTech.ro, PCWorld, Computer World, BESTEngineer, Profit360.ro, Metropotam, RegieLive, IT Trends, Educativa, Elevate, HR Manager, IT Channel, Portal HR, Today Software Magazine, Mobzine.ro, Studentul.info, Start UB, Studentie, Joobs.ro si Ziare.com.