ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, prezintă la Integrated Systems Europe (ISE) 2024 noua serie LDC, o completare a gamei sale avansate de ecrane LED All-in-One – marcând un progres semnificativ în proiectarea produselor seria ecranelor LED și  extinderea ofertei companiei. Noile ecrane LED All-in-One de la ViewSonic îmbină avantajele display-urilor tradiționale și ale display-urilor LED All-in-One, facilitând crearea a unor elemente vizuale  profesionale, potrivite pentru mediile de business, comerciale și publice.

Extinderea flexibilității pentru display-urole LED All-in-One de interior

Ecranele LCD sunt adesea folosite pentru prezentări de mari dimensiuni, oferind performanțe vizuale medii și o dimensiune fixă care limitează adaptabilitatea la diferite spații. În timp ce ecranele LED tradiționali oferă imagini vii cu dimensiuni personalizabile, acestea sunt limitate de procesele de instalare complexe, necesitând adesea configurații multiple ale sistemului. Pe de altă parte, ecranele LED All-in-One rezolvă complexitatea instalării, oferind în același timp un design integrat, dar au dimensiuni fixe.

Noua serie LDC de la ViewSonic rezolvă aceste provocări, deschizând în același timp noi drumuri în ceea ce privește capacitățile display-urile LED „All-in-One”, îmbinând avantajele dimensiunilor cu operarea și mentenanța simplificate. Fie că este vorba de mediul de business, comercial, educațional sau alte medii profesionale, seria LDC oferă o calitate vizuală și o flexibilitate de neegalat. Designul său modular asigură un transport ușor și iar cei 100″ se vor adapta oricărui spațiu. În plus, fiind un ecran All-in-One, acesta susține o instalare simplă și ușoară, fără a sacrifica spațiul pentru a găzdui sistemul de control. 

Fiabilitate și estetică în evoluție

De asemenea, ViewSonic extinde și mai mult oferta existentă, adoptând tehnologia de protecție a suprafețelor și un panou de control flexibil pe noua serie LDC și pe cea de-a doua generație a seriei LDM.

Integrarea tehnologiei de tratare a suprafeței Glue-on-Board (GOB) sporește durabilitatea fiecărui ecran, oferind o protecție robustă împotriva coliziunilor, pe lângă capacitățile de rezistență la umiditate și praf. Cutia de control a sistemului detașabilă nu numai că permite accesul flexibil la sistemul de control, dar contribuie și la estetica minimalistă a display-ului- cu un design ultra-subțire și fără margini pentru un raport impresionant ecran-corp.

Seria actualizată LDM aduce opțiuni de display-uri mai mari, de până la 231″, cu funcționalități suplimentare, în special pentru spații mai mari, cum ar fi sălile de conferințe și mediile educaționale. În plus, funcțiile sale ușor de utilizat, cum ar fi modurile Picture-by-Picture (PBP) și Picture-in-Picture (PIP), facilitează colaborarea fără probleme și prezentările interactive în spațiile de lucru.

Vizitatorii de la ISE 2024 vor putea experimenta ecranele inovatoare All-in-One LED prezentate de ViewSonic. Alături de noile serii LDC și LDM, va fi prezentat ecranul LED pliabil de 135″, care continuă să captiveze publicul prin mobilitatea și versatilitatea sa, ideal pentru sectorul hotelier și nu numai.