ViewSonic și-a reunit partenerii din Turcia, Europa Centrală și de Est și Orientul Mijlociu în Antalya.

ViewSonic, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții vizuale din lume, continuă să aducă tehnologii de nouă generație utilizatorilor prin sinergia pe care a creat-o cu distribuitorii săi din diferite regiuni ale lumii. Compania, care a găzduit distribuitorii săi (reprezentanții abordării sale inovatoare și orientate către clienți) la evenimentul ViewSonic Partners din Antalya din 14 noiembrie 2023, a împărtășit viziunea sa de viitor și strategiile de dezvoltare.

Evenimentul ViewSonic a avut scopul de a-și consolida parteneriatele prin activitățile avute și de a prezenta ultimele tehnologii clienților săi, totodată recompensând partenerii de business care au contribuit semnificativ la rezultatele anului încheiat. ELKOTECH România a primit premiul Eastern Europe Channel Growth pentru activitatea sa ca distribuitor și pentru contribuția dezvoltării afacerii.

„Vom continua să consolidăm și mai mult legăturile pe care le-am stabilit cu partenerii noștri de business.”

Hasan Koçyiğit, Vicepreședinte al ViewSonic pentru regiunile CEE, CIS și MA, a subliniat că furnizează un plan de acțiune pentru distribuitorii lor pentru a ține pasul cu ultimele tendințe și a se adapta la schimbările din industrie prin evenimentele pe care le organizează. „Prin intermediul evenimentului ViewSonic Partners, am creat o sinergie excelentă cu partenerii noștri de business din diferite regiuni ale lumii. În cadrul evenimentului nostru extrem de reușit, am împărtășit cunoștințele noastre cu distribuitorii și am transmis pașii necesari de urmat în conformitate cu obiectivele noastre viitoare și evoluțiile din industrie. În timp ce subliniam pașii care duc la succesul colaborărilor noastre, am evidențiat și rolul important al distribuitorilor noștri în familia ViewSonic prin premiul acordat ELKOTECH România. Prin astfel de evenimente, vom continua să îmbunătățim legăturile cu partenerii noștri de afaceri,” a declarat acesta.