Vertiv se alătură partenerilor de top din centrele de date în primul curriculum de acest gen din Marea Britanie

Colegiul Tehnic Universitar Heathrow (UTC Heathrow) anunță un parteneriat cu Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, în cadrul căruia angajați ai companiei se vor implica într-un program educațional alături de profesorii Colegiului, susținând împreună cursuri în domeniul centrelor de date.

Dezvoltat în colaborare cu organizații de top din industria centrelor de date, programul Digital Futures este o premieră pentru orice școală din Marea Britanie. Programul, care contribuie la o diplomă națională BTEC de nivel 3 / diplome extinse în inginerie (NQF), permite studenților să dobândească cunoștințele și abilitățile esențiale necesare pentru a prospera în carierele tehnice în sectorul centrelor de date.

Acest sector se confruntă în prezent cu o creștere în plină expansiune, dar se confruntă cu o lipsă continuă de competențe. Programul Digital Futures, aflat acum la al doilea an, ajută la pregătirea industriei pentru viitor, inspirând o nouă generație să se alăture acesteia și să se bucure de o carieră plină de satisfacții – primul nostru grup de studenți a preluat roluri de ucenicie în acest sector.

Michael O’Keeffe, Vicepreședintele Vertiv pentru Servicii EMEA, a declarat: „Fără îndoială, decalajul de competențe este încă la fel de mare ca întotdeauna. Pentru noi, cei de la Vertiv, și pentru alții din industrie, cunoștințele tehnice reprezintă un avantaj competitiv. Profesioniștii calificați din punct de vedere tehnic și cu o bună înțelegere a tehnologiei centrelor de date sunt critici, dar și greu de găsit. Tinerii, în special femeile și cei cu formare diversă, sunt subreprezentați în acest domeniu. Prin parteneriatul cu UTC Heathrow în acest program educațional important, dezvoltăm competențele necesare unei angajări în industrie.”

Candace Rose Kumi, responsabil pentru implicarea angajatorilor la UTC Heathrow, a declarat: „Suntem încântați de modul în care evoluează programul Digital Futures. Faptul că un furnizor global de infrastructură digitală critică se alătură echipei de organizații de top din industrie adaugă o nouă dimensiune. Cu prezența sa globală și istoricul de produse și servicii inovatoare, Vertiv aduce multă putere și profunzime în ceea ce putem oferi studenților. Suntem foarte încântați de perspectiva modului în care implicarea Vertiv va dezvolta și mai mult programul.”

Mai mulți ingineri Vertiv cu pregătire și experiență vastă în industrie le vor preda studenților abilități utile în inginerie electrică și mecanică, IT, rețele și rezolvarea problemelor.

  • UTC Heathrow este o școală specializată în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) care predă studenților cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. Programul său Digital Futures a primit deja recunoaștere internațională, câștigând „Premiul Proiectul de Educație și Angajare 2022” la un eveniment prestigios pe tema centrelor de date de la Monaco anul trecut.

În plus, UTC Heathrow și partenerii sunt încântați că, pentru al doilea an consecutiv, au câștigat ‘Premiul Proiectul pentru Educație și Angajare’ la prestigiosul Datacloud Global Awards din Monaco. Acest lucru vine după obținerea premiului ‘Cel mai bun dezvoltator de talent’ acordat programului la Data Center World în martie.

Despre UTC Heathrow

UTC Heathrow este o școală inovatoare, axată pe angajator, de înaltă tehnologie pentru tineri cu vârsta între 14 și 19 ani, specializată în inginerie și IT. UTC Heathrow este diferită de o școală tradițională existentă – oferind educație de primă clasă, într-un mediu similar locului de muncă, obținută prin furnizarea unui plan educațional bazat pe proiecte conduse de angajatori care abordează probleme reale din industrie.

Răspunzând cererilor din ce în ce mai mari din partea industriei pentru ingineri și tehnicieni profesioniști, bine educați, de înalt calibru, UTC combină abordări practice și învățare activă, integrând cerințele curriculumului național cu elemente tehnice și practice. UTC Heathrow este o academie a Activate Learning Education Trust, o companie cu răspundere limitată. 

Despre UTC-uri

Colegiile tehnice universitare (UTC) sunt școli pentru tineri cu vârsta între 14 și 19 ani care oferă educație tehnică, precum și discipline de bază ale curriculumului, în parteneriat cu angajatorii și universitățile locale.

UTC-urile sunt înființate de angajatori care încearcă să umple golurile de competențe din zonele lor locale. Sunt academii finanțate din fonduri publice, ce se adresează segmentului de vârstă 14-19 ani și care oferă o zi de școală cu durată extinsă pentru a acoperi certificările la materiile legate de Știință, Tehnologie și Matematică (STEM), precum și calificări tehnice. UTC-urile predau una sau mai multe specializări tehnice care răspund deficitului de competențe din regiune. Acestea includ inginerie, producție, informatică, științele sănătății, tehnologii digitale și securitatea cibernetică.

UTC-urile oferă o educație de înaltă calitate, concentrându-se pe eliminarea decalajului de competențe și oferind o cale tehnică credibilă studenților către o carieră tehnică valoroasă.