Furnizorul de soluții de infrastructură digitală critică și de continuitate, Vertiv (NYSE: VRT), anunță astăzi îmbunătățiri semnificative ale programelor sale Vertiv Partner Program (VPP) și Vertiv Incentive Program (VIP) care se concentrează pe recompensarea rețelei sale de distribuitori și parteneri ai distribuitorilor. VPP și VIP sunt disponibile pentru partenerii din anumite țări din Europa și Orientul Mijlociu, inclusiv România.

În centrul anunțului de astăzi se află un portal nou și îmbunătățit pentru parteneri, care reunește toate resursele de care partenerii au nevoie pentru a se implica alături de echipa Vertiv. Distribuitorii Vertiv și partenerii acestora vor beneficia de un design intuitiv și ușor de utilizat, cu un panou de control personalizat, unde pot vizualiza cu ușurință punctele bonus și stimulentele pe care le-au câștigat.

Vertiv anunță un program VIP extins, cu un magazin de recompense dedicat pentru ca partenerii distribuitorilor să poată achiziționa articole, de la cele mai noi produse electronice și carduri cadou pentru magazinele de pe marile străzi, până la experiențe unice în viață. Partenerii VIP+ pot accesa, de asemenea, un serviciu exclusiv de concierge care le permite să cumpere articole speciale.

Vertiv s-a angajat, de asemenea, să recompenseze partenerii distribuitorilor mai mult decât oricând prin crearea a cinci programe de stimulare diferite: Stimulentul Bonus de pornire, Stimulentul pentru vânzări zilnice, Stimulentul pentru vânzări încrucișate, Stimulentul pentru frecvența achizițiilor și Stimulentul Spotlight – cu un număr sporit de puncte acordate lunar.

Bogdan Strătulă, Channel Manager Bulgaria, Moldova, Romania: „Rețeaua noastră de parteneri, distribuitori și parteneri ai distribuitorilor este vitală pentru afacerea Vertiv, furnizând serviciile, soluțiile și expertiza de care au nevoie clienții noștri. Ne-am angajat să ne asigurăm că programul nostru de parteneriat este lider în industrie, continuând să ne stimulăm și să ne recompensăm partenerii experți pentru munca excelentă pe care o fac.”

Paul Gohill, director general al Collaborate IT, spune: „Ca partener platinum de lungă durată, de-a lungul anilor am fost norocoși să beneficiem de investițiile continue ale Vertiv în programul său de parteneriat și în partenerii aferenți canalului de distribuție. Aceste îmbunătățiri reflectă și mai mult acest angajament și suntem încântați de noile oportunități pe care le aduc. Panoul de control actualizat și funcționalitatea portalului ne permit să accesăm toate resursele de care avem nevoie pentru a ne sprijini clienții, oferindu-le, astfel, o experiență mai bună și ne ajută să construim relații mai puternice.”

Această veste vine după o perioadă de succes pentru echipa Vertiv, care a câștigat deja nouă premii pentru canale de distribuție în EMEA în acest an, ceea ce dovedește angajamentul companiei față de partenerii săi.

Pentru mai multe informații despre Vertiv și despre portofoliul său de canale, vizitați Vertiv.com. faceți click pe ”Partners” (Parteneri) și “Apply Now” (Aplică acum) pentru a profita din plin de ceea ce Vertiv are de oferit.