Ana Maria Ciurea, Peter Lambrecht și Rastislav Jasenovsky vor avea atribuții extinse, pentru a încuraja dezvoltarea operațiunilor la nivelul regiunii

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi schimbări în echipa sa de conducere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Printre acestea se numără numirea Anei Maria Ciurea în funcția de VP commercial operations, a lui Peter Lambrecht ca VP sales, precum și a lui Rastislav Jasenovsky ca VP operations for infrastructure and solutions (I&S). Obiectivul este acela de a consolida angajamentul Vertiv față de clienții săi, astfel încât aceștia să fie competitivi în piețele în care activează.

Ana Maria Ciurea s-a alăturat companiei Vertiv cu aproape 15 ani în urmă, iar în ultimii patru ani a condus departamentul de operațiuni vânzări în regiunea EMEA, deținând funcția de director pentru strategia de vânzări și operațiuni. Acum, în calitate de VP commercial operations, ea va continua să gestioneze funcția de operațiuni de vânzări, dar cu responsabilități mai largi, inclusiv supravegherea proceselor end-to-end, permițând eficientizarea generală și alocarea optimă a resurselor. Acest nou rol reprezintă un element central în strategia Vertiv, menit să maximizeze eficiența inter-funcțională și, totodată, să identifice și alte modalități de optimizare a serviciilor pentru clienți.

Lambrecht va deveni VP sales pentru regiunea EMEA, după 20 de ani petrecuți în companie, timp în care a ocupat diferite poziții precum IS/IT VP EMEA, country manager pentru Germania, Austria, Elveția și Italia și VP strategic accounts la nivel de EMEA. În noua sa funcție, el va coordona vânzarea de produse și servicii, dar și a programelor go-to-market pentru clienții strategici, clienții naționali, precum și pentru partenerii channel ai Vertiv din regiunea EMEA. Pe lângă impulsionarea creșterii veniturilor, a inițiativelor legate de preț și a marjelor de profit la nivelul tuturor țărilor, Lambrecht va continua să conducă și să dezvolte echipe de vânzări în întreaga regiune, promovând programe de excelență, instrumente și standarde de management al vânzărilor, cu scopul de a crea o cultură incluzivă și inovatoare, axată pe creștere.

Jasenovsky lucrează de 19 ani la Vertiv și a avut un rol esențial în dezvoltarea strategiei și a operațiunilor în EMEA. Numirea sa ca VP operations I&S EMEA va consolida legătura dintre liderii de vânzări & operațiuni și echipe, pentru a continua să îmbunătățească serviciile oferite clienților. Director senior pe operațiuni în EMEA și director general pentru Slovacia până de curând, Jasenovsky va fi acum un membru cheie al echipei de conducere EMEA, stimulând coeziunea între alte funcții din regiune și, în cele din urmă, succesul.

„Numirea unor lideri puternici la conducerea departamentelor de vânzări și operațiuni și valorificarea talentelor deja existente în interiorul companiei reprezintă o prioritate pentru Vertiv în 2022. Aceste numiri nu numai că se aliniază cu strategia noastră de a dezvolta serviciile pentru baza noastră de clienți din EMEA, dar arată și angajamentul față de personalul nostru, astfel încât fiecare dintre ei să își poată dezvolta abilitățile și capacitățile și, apoi, să se bucure de oportunități. Cu aceste noi schimbări aduse echipei de conducere EMEA, am convingerea că vom continua să îmbunătățim nivelul de satisfacție al tuturor clienților Vertiv din regiune.” a declarat Karsten Winther, președinte pentru regiunea EMEA la Vertiv.

Pentru a afla mai multe despre Vertiv, vizitați Vertiv.com.