Vicente Chiralt va coordona departamentul de marketing în Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi numirea lui Vicente Chiralt în funcția de vicepreședinte de marketing pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Vicente a fost promovat în această funcție după patru ani petrecuți în companie. Anterior, a fost director senior al echipelor de marketing și channel marketing pentru regiune, conducând implementarea cu succes a programelor de generare a cererii, dezvoltare a canalelor de vânzare și de conștientizare a mărcii.

În noul său rol, Vicente va conduce toate echipele de marketing din regiune și se va axa pe maximizarea impactulului tangibil al programelor de marketing asupra business-ului Vertiv prin dezvoltarea de strategii și planuri axate pe clienți, creare de valoare și excelență operațională.

Vicente Chiralt, EMEA Senior Director, Field & Channel Marketing, Vertiv

Înainte de a se alătura companiei Vertiv, Vicente a deținut funcții de conducere în departamente de vânzări, marketing și comunicare în cadrul APC și apoi la Schneider Electric, deținând poziții de conducere locale, regionale și globale.

„Ne aflăm într-un moment unic pentru industria noastră, industrie ce joacă un rol vital în procesul de digitalizare al societății”, a spus Vicente. „Sunt încântat să îmi asum această responsabilitate și să lucrez cu echipa mea pentru a ne consolida și mai mult poziția de lider în acest val al tehnologiei”.

Vicente Chiralt deține o diplomă în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Alcalá de Henares și un Executive MBA de la Instituto de Empresa (IE).