Veritas Technologies a fost desemnată, pentru al 12-lea an consecutiv, lider în segmentul arhivării informațiilor la nivel enterprise în raportul Magic Quadrant 2015 realizat de compania americană de cercetare și consultanță în domeniul tehnologiei informației Gartner.

În domeniul arhivării electronice, analiza Gartner a evaluat furnizori de produse şi servicii de arhivare pentru email, social media, fişiere şi alte tipuri de conţinut, inclusiv date structurate. Veritas este una dintre cele șase companii incluse în cadranul liderilor, recunoscută pentru soluțiile de arhivare a informațiilor la nivel enterprise şi serviciile de gestionare a retenţiei datelor din portofoliul Veritas.

“Este o onoare să fim poziţionaţi din nou în Categoria Liderilor”, a declarat Greg Muscarella, vice-preşedinte senior al diviziei de Inteligenţă a Informaţiilor din cadrul Veritas. “Această recunoaştere reflectă procesul nostru continuu de inovaţie şi atenţie acordată abordării celor mai mari provocări ale clienţilor cu privire la datele nestructurate şi a gestionarii activelor informaţionale critice. Pe măsură ce devenim o companie independentă, ne angajăm să anticipăm noile tendinţe şi să oferim soluţii care să le permită clienţilor noştri să obţină noi informaţii de la activele lor de date.”

Soluţiile Enterprise Vault de la Veritas permit organizaţiilor să stocheze, să gestioneze şi să descopere informaţii comerciale critice prin intermediul abilităţilor de arhivare şi descoperire electronică. Soluţiile pot culege datele de tip enterprise din centrul de date şi index, pot comprima şi deduplica date pentru a reduce spaţiul şi cheltuielile de stocare. Enterprise Vault.cloud a adăugat recent şi capabilităţi upgradate pentru descoperire electronică, incluzând căutare, etichetare, obligaţie de conservare, export şi revizuire.

“Liderii” din Gartner Magic Quadrant înregistrează cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte abilitatea de execuţie şi caracterul complet al viziunii. Gartner caută companii care au cele mai cuprinzătoare şi accesibile portofolii de produse, precum şi rezultate recunoscute de performanţă financiară şi o prezenţă bine stabilită pe piaţă. Astfel, “Liderii” sunt inovatori şi orientaţi către viitor, anticipând tendinţele pieţei şi rămânând receptivi într-o industrie în continuă schimbare. Raportul Magic Quadrant 2015 în segmentul arhivării informațiilor este disponibil aici.