Verifone România, lider fintech de soluții complete de plată și comerț la nivel global, va participa la Târgul Angajatori de Top 2022 și va prezenta la acest eveniment 20 de joburi noi precum: specialiști în domeniul financiar-contabil, anti-fraudă, marketing, relații suport clienți și personal de suport administrativ (recepție). Compania a demarat un proces amplu de extindere a centrului tehnologic de dezvoltare din România, încă de la începutul acestui an. Recent compania a anunțat că este în căutarea a cel puțin 50 de colegi care să se alăture echipei de la București.

Târgul se va desfășura în perioada 21 -22 octombrie, la Sala Palatului din București, iar echipa Verifone așteaptă cu entuziasm potențiali colegi pentru departamentele de business precum operațiuni financiare, suport clienți, fraudă, managementul comenzilor de plată sau marketing, pentru a le prezenta compania și fiecare dintre rolurile deschise. Vorbitorii de engleză, germană, franceză, italiană își pot găsi ușor un job în cadrul Verifone, unde paleta de roluri deschise include și cerințe de limbă străină.

“Oferim noilor colegi un proces de instalare rapid, fie de la distanță, fie hibrid, și urmărim pe termen lung să asigurăm tuturor membrilor echipei Verifone România un program cât mai echilibrat, în care să poată echilibra cât mai bine activitatea profesională și dezvoltarea profesională”, declară Cristina Trifu, Talent Acqusition Lead EMEA în cadrul Verifone România.

Centrul R&D din București este prioritar pentru compania-mamă Verifone și a atras în acest an, doar în perioada ianuarie-august peste 90 de specialiști în domeniul plăților electronice. Dacă procesul de recrutare va decurge conform planificării, la finalul anului echipa din România ar urma să depășească 350 de angajați. La nivel global, Verifone are peste 4300  de angajați.