VERACOMP a organizat joi, 02 iunie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la a treia editie, „IT – OUT OF THE BOX”. Editia 2016 a avut ca slogan „ZONA 9”, compania de distributie marcand in acest fel atat 9 ani de activitate, cat si intentia sa de a mentine si dezvolta un portofoliu de solutii definite prin inovatie tehnologica.

Infiintat in 2007, Veracomp a reusit in cei 9 ani de activitate sa construiasca o retea de parteneri specializati in domeniul IT si sa dezvolte un portofoliu relevant de producatori IT in zona solutiilor de networking, securitate, storage si telecomunicatii. Cu o pondere de peste 80% a proiectelor din  cifra de afaceri, Veracomp se axeaza in principal pe o distributie consultativa in care colaborarea reseller-distribuitor-producator este esentiala pentru succesul afacerii. Acest model de distributie cu valoare adaugata a asigurat companiei Veracomp o evolutie constant pozitiva, distribuitorul reusind sa realizeze anual cresteri semnficative ale cifrei de afaceri.

Evenimentul recent organizat a intentionat sa ilustreze, o data in plus, caracterul inovativ al solutiilor prezente in portofoliul Veracomp, prin exemple concrete de proiecte edge-technology. Reprezentantii producatorilor prezenti la eveniment au avut astfel ocazia de a sustine prin exemple reale situatii de excelenta tehnologica.

“In 9 ani de activitate, am avut bucuria de a interactiona cu branduri puternice si oameni valorosi. O adevarata onoare sa fii parte integranta a unei adevarate comunitati inerent existente in zona solutiilor IT specializate. Evenimentul ZONA 9 a ilustrat pe deplin atat forta tehnologica a producatorilor din portofoliul nostru, cat si apetenta companiilor IT locale de a prelua si exploata pozitiv inovatia, atat la nivel generic al perceptiei, cat si din punct de vedere al resurselor. O data in plus, ni s-a confirmat faptul ca avem atat tehnologia, cat si resursele umane necesare pentru a putea construi si in viitor proiecte de exceptie, care pot genera transformari si progres atat in mediul de business, cat si in cotidianul general,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

Intregul concept al evenimentului a mizat pe componenta de ‚dezvoltare si inovatie’, de zona 9: intr-o locatie eleganta din centrul Bucurestiului, invitatii au trecut printr-o poarta simbolica in zona 9, au fost martori si participanti intr-un act de iluzionism in cadrul unui moment de lasers show, sfidand legile fizicii, au fost purtati pe acorduri moderne de vioara electronica si au putut testa capacitatile Audi.

Evenimentul a reunit peste 100 de participanti, majoritatea reprezentanti ai companiilor specializate in domeniul IT. Totodata, acesta a fost onorat si de prezenta si sustinerea a mai multor producatori internationali de solutii IT din portofoliul Veracomp, precum: Extreme Networks, F5, Fortinet, LifeSize, Polycom, RSA, TrendMicro.

Detalii privind agenda evenimentului sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului.