Cel mai nou smartphone HONOR, vârful de gamă Magic4 Pro, este disponibil pentru precomandă și în România, la toți partenerii oficiali, într-un pachet promoțional cu un gadget cadou inclus. Astfel, în perioada 23 mai – 6 iunie, cei care comandă HONOR Magic4 Pro primesc gratuit smartwatch-ul premium HONOR Watch GS 3 cadou.

Vârful de gamă HONOR Magic4 Pro reprezintă smartphone-ul ideal pentru utilizatorii interesați de performanțe fără cusur, abilități fotografice și de filmare de top și design elegant.

Printre funcțiile impresionante ale noului smartphone se numără tehnologia Always-on HDR care poate optimiza imaginea și converti cu ușurință videoclipurile SDR la HDR în timp real, oferind, în același timp, posibilitatea de a realiza fotografii HD în timpul filmării. Datorită camerei avansate cu unghi ultra-wide și funcției Magic-Log, oricine poate realiza filmări profesionale spectaculoase pe smartphone, chiar și pe timp de noapte. Mai mult, modelul HONOR Magic4 Pro poate realiza, în premieră,  înregistrări video 4K 60 fps pe 10 biți, cu 60 cadre pe secundă, depășind standardele anterioare ale industriei.

HONOR Watch GS 3 – partenerul perfect pentru antrenamente și sporturi extreme

Smartwatch-ul elegant HONOR Watch GS 3 este un partener uimitor pentru antrenamente fizice sau sporturi extreme, îmbunătățind cu peste 97% acuratețea monitorizării ritmului cardiac, oferind consumatorilor date precise despre bătăile inimii și o înțelegere mai bună a condiției fizice în timp real.

HONOR Watch GS 3 are un design elegant ultra-subțire de 10,5 mm, este realizat din oțel inoxidabil 316L șlefuit și cântărește doar 44g, oferind un aspect elegant și totodată sofisticat, asigurând în același timp confortul încheieturii pe tot parcursul zilei. Pentru a asigura o asortare perfectă cu orice ținută, HONOR Watch GS 3 dispune de o gamă variată de fețe de ceas cu diferite stiluri.

În plus, dispozitivul este capabil să reziste la temperaturi extreme de la -20 până la +45 °C și are o rezistență la apă de până la o adâncime de 50 de metri, oferind o experiență de antrenament lipsită de griji, indiferent de condiții.

Pachetul promoțional care include smartphone-ul HONOR Magic4 Pro și smartwatch-ul premium HONOR Watch G3 cadou este disponibil exclusiv în ofertele partenerilor Orange, Vodafone și eMAG.ro. Cei care plasează precomenzi de telefoane HONOR Magic4 Pro prin partenerul Altex beneficiază de un voucher cu discount-uri pentru viitoarele achiziții din magazin.