Următoarea sesiune VentureConnect este programată pentru 12 iunie 2014. După modelul întâlnirilor organizate până acum, evenimentul VentureConnect va include două sesiuni de pitch: prima parte este gândită pentru companiile early-stage în căutarea unei investiții seed, în cea de-a doua parte urmând prezentările companiilor mai mature ce au nevoie de o infuzie de capital mai substanțială.

În programul VentureConnect lansat în 2010, cât și în cadrul sesiunilor de mentorat Venture Mentoring ce au debutat anul trecut, au participat peste 400 de companii din România, Bulgaria, Macedonia, Croația, Ungaria și Statele Unite. Antreprenorii au beneficiat atât de consiliere și sprijin în conturarea unui plan de business și al unui pitch, cât și de accesul la o comunitate activă de oameni de afaceri și potențiali investitori.

În fiecare an, privesc cu și mai multă încredere comunitatea antreprenorilor din România și Europa de Sud-Est. Prin programele desfășurate în cadrul Fundației VentureConnect ne dorim să stimulăm creativitatea în afaceri, să dărâmam mituri și posibile bariere pe care antreprenorii români le pot întâmpina, și mai ales să înlesnim accesul la informații”, menționează Ana Maria Andronic, co-fondatoarea programului VentureConnect.

Antreprenorii care doresc să își prezinte afacerea în fața unora dintre cele mai importante fonduri de investiții, acceleratoare, incubatoare din România și Europa de Sud-Est își pot depune proiectele până pe 30 mai completând formularul afișat pe site-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro. Urmând modelul întâlnirilor de până acum, VentureConnect va include și două sesiuni de mentorat gândite pentru îmbunătățirea structurii prezentării, precum și a abilităților de prezentare în public și elaborării unui discurs.

Programul VentureConnect a demarat în 2010 la inițiativa unor reprezentanți importanți din mediul de afaceri românesc și cu sprijinul casei de avocatură Biriș Goran. Până în prezent, au fost organizate 8 ediții ale evenimentului în București, Cluj-Napoca și Timișoara.

VentureConnect este organizat la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna. Pentru mai multe detalii referitoare la modul de participare în cadrul VentureConnect, vizitați www.ventureconnect.ro.