In acest weekend, pe 21-22 iunie, la Impact Hub va avea loc evenimentul Think Leadership. Proiectul este adresat profesionistilor cu 4-7 ani de experienta in marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane si pasionati de leadership. Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie pe www.hipo.ro pana joi, 19 iunie.

Participarea la Think Leadership este gratuita insa va exista un proces de selectie in care vor fi evaluate profilul candidatului, background-ul profesional, experienta, dar si motivatia si interesul pentru eveniment. In cele doua zile ale evenimentului vor participa 120 de profesionisti pasionati de leadership si cu experienta relevanta intr-unul dintre domeniile: marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane.

Think Leadership le ofera participantilor cadrul potrivit pentru a obtine noi perspective asupra ceea ce inseamna sa fii leader, care sunt resursele de care au nevoie si cu pot evolua spre o pozitie de leader. In cele doua zile, vor afla si cat este de importat sa investeasca constant in dezvoltarea lor.

Agenda Think Leadership din acest an contine o serie de conferinte si workshop-uri sustinute de oameni cu o experienta remarcabila dispusi sa impartaseasca din experienta lor prin sesiuni precum:

1. Inspire Leadership – o conferinta ce le ofera participantilor sansa sa afle care pot fi momentele cheie cu caracter formator, particularitatile in stilurile de leadership si sursele de inspiratie, automotivare si energie;

2. Sisteme interne de management al talentelor – o sesiune care ii va ajuta pe cei prezenti sa descopere care sunt resursele oferite de companii angajatilor astfel incat sa isi puna in valoare cunostintele si potentialul;

3. Practical Leadership & o serie de workshop-uri practice – care ii vor ajuta sa abordeze pragmatic conceptul de leadership prin sesiuni de interactiune cu reprezentantii companiilor: Coca-Cola HBC Romania, UniCredit Tiriac Bank, Hilti Romania, Achieve Global, Trend Consult si Edurom.

4. Speakeri internationali – prezente remarcabile cu povesti de succes care vor inspira participantii acestei editii : Michael Scott, Development Manager, HEC MBA Paris; Gilles Antoine, General Manager, L’Oréal Romania; Philippe Guillouet, General Manager, Hilti Romania.

In plus, cei selectati vor avea sansa sa castige un loc la training-ul sustinut de Achieve Global, special creat pentru cei interesati de leadership sau un loc  pentru unul dintre programele sustinute de Trainart in urmatoarele luni.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/thinkleadership