TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anunţă disponibilitatea noului său media bridge wireless pe standard AC1200, model TEW-800MB.

Legat la un router wireless AC, precum modelul TEW-812DRU sau TEW-811DRU, noul media bridge wireless este capabil să ofere viteze de transfer impresionante de până la 867 Mbps. Odată conectat la reţeaua wireless AC, TEW-800MB oferă conexiune directă la internet pentru dispozitive media center precum Smart TV-uri, media-playere, receivere și console de jocuri. Cu ajutorul modulului wireless AC şi a  celor patru porturi Gigabit din dotare, noul dispozitiv generează o conexiune rapidă si stabilă, capabilă să susţină simultam mai multe stream-uri video HD.

Pentru cei ce încă nu deţin un router cu standard AC, trebuie menţionat că TEW-800MB poate comunica la fel de eficient şi cu o reţea wireless N 300 Mbps.

“TEW-800MB este un produs performant ce reuşeşte să extindă capabilităţile unei reţele wireless AC.,” a declarat Zak Wood, director global al departamentului de marketing, TRENDnet.