TotalSoft va participa în această lună la cea mai importantă conferință din Arabia Sudită dedicată contractorilor din domeniul EPC (Engineering, Procurement and Construction). “Energy Engineering, Procurement and Construction Projects”, va avea loc în Al Khobar (Arabia Saudită), între 22 şi 24 aprilie 2012, și va reuni companii din industria petrolului, gazelor şi petrochimică, dar şi din sectorul utilităţilor.

Având scopul de a facilita proiecte profitabile în termeni de calitate şi durată, conferința este una cu circuit închis, urmând să fie, în cele două zile, centrul de întâlnire a celor mai importante companii internaționale din aceste industrii, care derulează sau intenționează să deruleze proiecte în Arabia Saudită. Temele de discuție anunțate vizează atât prezentarea indicatorilor cheie de pe piaţa petrolului din Arabia Saudită şi la nivel global, cât și dezvoltarea oportunităţilor de proiecte în oraşele industriale Jubail / Ras Al Khair sau identificarea oportunităţilor şi provocărilor viitoare pentru Regatul Arabiei Saudite în ceea ce privește energia.

TotalSoft, o prezență semnificativă în zona, prin prisma proiectului de consultanță în project management Jubail Refinery, va susţine teza “Bunele practici în execuţia şi livrarea proiectelor”, evidențiind expertiza companiei  în domeniul managementului proiectelor de anvergură mondială, dar și în cel al proiectelor din domeniul oil&gas.

“Prezența TotalSoft într-un cadru atât de important și exclusivist, cum este organizat acest eveniment, ne onorează în mod deosebit și ne deschide noi perspective în zona Arabiei Saudite, o regiune de mare interes pentru noi. Am fost invitați pentru că dincolo de implementarea unei soluții software livrăm servicii de planificare, project management, analiză de risc și suport tehnic prin personal specializat cu experiență relevantă în domeniile energie, petrol și gaze. Aceste argumente puternice au dus la  câștigarea licitației internaționale, în fața unor companii din Australia și Europa, organizată pentru proiectul Jubail Refinery. În anul 2012, preconizăm o cifră de afaceri a Departamentului Primavera , în jur de 4,5 milioane de Euro, o creștere de 50% față de anul trecut. ” a declarat Bogdănel Budeanu, Director Departament Primavera, TotalSoft.