TotalSoft, furnizorul nr. 1 de soluții ERP din România, anunță includerea de noi funcționalități în pachetul de soluții software destinat simplificării și eficientizării activității producătorilor agricoli – Charisma Solutions for Agriculture. Acțiunile de programare, planificare și gestionare a materialelor, utilajelor și activităților specifice unui an agricol (arat, semanat, erbicidat sau recoltat), sunt acum completate cu  interfețe grafice de tip hărți cadastrale și posibilitatea urmăririi operațiilor zilnice.

TotalSoft propune producătorilor agricoli o soluție software completă, care le oferă posibilitatea înregistrării coordonatelor parcelelor cultivate la nivel ferma, an agricol, solă sau cultură și afișarea suprafețelor corespunzătoare în format hartă cadastrală. În plus, ei au posibilitatea urmăririi operațiilor zilnice efectuate la nivelul acestor unități, respectiv consumul efectiv de resurse pentru fiecare clasă de resurse normată în tehnologia de execuție a fiecărei operații.

Charisma Solutions for Agriculture oferă acum posibilitatea înregistrării informațiilor legate de stadiul de vegetație, evaluarea culturilor, precipitații, irigații sau alte lucrări.

Pentru producătorii agricoli, pregătirea și gestionarea campaniilor de primăvară sunt foarte importante și au un impact semnificativ în obținerea recoltei și a profitului. Astfel, planificarea și realizarea operațiunilor la timpul necesar este un proces atent gândit de agricultori, din faza pregătirii utilajelor agricole și până la executarea lucrărilor de fertilizare, arat și semănat. Susținerea acestui proces cu o soluție informatică pentru organizarea fiecărui pas, crește șansele atingerii obiectivelor de producție şi, implicit, a profitului agricultorului.

Identificând nevoile specifice acestui domeniu, TotalSoft a lansat anul trecut pachetul de soluții software care oferă agricultorilor informațiile necesare procesului agricol, susținându-i prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu. Charisma Solutions for Agriculture oferea posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și analiza profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.).

Pachetul înglobează mai multe componente destinate managementului resurselor unei companii, (Charisma ERP), prelucrării și analizării indicatorilor de performanță (Charisma Analyzer), managementului flotelor agricole (Charisma Fleet Management), arhivării documentelor (Charisma Document Management), precum și managementului resurselor umane și salarizării (Charisma HCM), toate adaptate specificului companiilor din domeniul agricol.

O evaluare gratuită a soluţiei este posibilă accesând adresa http://www.charisma.ro/demo .

Persoană de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager

Date de contact: sbadea@totalsoft.ro