Scribble Rider de la Voodoo a fost cel mai descărcat joc mobil la nivel mondial în luna august 2020, cu aproximativ 44,6 milioane de instalări. Țările cu cele mai multe instalări ale jocului în această perioadă au fost India cu 16,7% din totalul descărcărilor și Statele Unite cu aproape 12%. Clasamentul top 10 al jocurilor mobile din întreaga lume după descărcări pentru august 2020 este disponibil în tabelul de mai jos. Estimările pentru descărcarea jocurilor provin de la platforma Store Intelligence de la Sensor Tower.Brain Wash de la SayGames a fost al doilea cel mai instalat joc mobil din întreaga lume luna trecută, cu aproximativ 30 de milioane de descărcări. Țările cu cel mai mare număr de instalări ale acestui joc au fost India, cu 17,2%, urmată de SUA cu puțin peste 12%. Cube Surfer de la Voodoo, Subway Surfers de la Sybo Games și Tie Dye de la Crazy Labs au completat topul primelor cinci cele mai instalate jocuri mobile din întreaga lume pentru luna respectivă.

Unul dintre cele mai mari hituri din acest moment, pe platforme mobile sau de alt tip, Among Us de la InnerSloth, și-a crescut descărcările cu 661 la sută de la o lună la alta, până la 18,4 milioane în august, ocupând locul 9 în lume în funcție de numărul de instalări. Titlul a fost lansat inițial în 2018, succesul său recent fiind determinat de creșterea interesului creatorilor de conținut de pe platforme precum YouTube și Twitch.

Dacă doriți să faceți comparație cu valorile înregistrate în luna precedentă, puteți consulta cifrele pentru iulie 2020 aici.

Sursa: SensorTower.com