Gestionare fără probleme pentru activele IT critice, indiferent de locație.

Organizațiile gestionează o flotă de dispozitive IT în creștere, iar această tendință se va accelera odată cu creșterea edge computing.

Ce înseamnă acest lucru pentru centrele de date și echipele IT? Dacă nu o fac deja, aceste echipe vor implementa și gestiona în curând dispozitive în rețele distribuite la scară largă. Drept urmare, multe echipe doresc să dezvolte procesele și tehnologiile pentru a putea implementa și gestiona locații și dispozitive la scară largă. Cu toate acestea, securitatea este întotdeauna pe primul loc.

Iată ce oferă echipamentele de management de la distanță, echipelor IT:

Un plan pentru diversitatea infrastructurii: Echipele IT au nevoie de o singură platformă de management care să gestioneze atât site-uri de întreprindere, cât și edge, cu infrastructură eterogenă de la mai mulți furnizori.

Îmbunătățirea eficienței operaționale: Procesele automatizate permit unei echipe IT să gestioneze o amprentă mai mare a locației și a dispozitivului, fără a fi nevoie să angajeze personal suplimentar.

Gestionarea dispozitivelor în timpul întreruperilor: Întreruperile neașteptate sunt o problemă serioasă a oricărei afaceri digitale. Capacitățile de management peste limită (out-of-bound) înseamnă că echipa IT poate accesa dispozitivele de la distanță, chiar și atunci când conexiunea este întreruptă sau nu există.

Controlul accesului și utilizarea dispozitivului: O platformă de management IT permite personalului autorizat să lanseze sesiuni VM (virtual machine) de la distanță, să permită accesul securizat pentru utilizatorii autorizați, să controleze operațiunile pe care le pot efectua și să auditeze procesele pentru a îmbunătăți și mai mult securitatea.

Îmbunătățirea securității dispozitivului: Prin centralizarea managementului dispozitivelor, echipa IT ar obține informații în timp real despre funcționarea și starea acestora. Aceasta înseamnă că personalul este capabil să rezolve rapid probleme precum actualizări de software și sistem depășite care ar putea crește riscurile de securitate.

Pe măsură ce echipele IT își extind sarcinile de management, au nevoie de un sistem care să crească odată cu cerințele de afaceri și de tehnologie. Soluția Vertiv™ Avocent® DSView™ este o platformă de management IT care se poate extinde în centrele de date, site-urile edge și dispozitive. Ea eficientizează monitorizarea IT și sarcinile de management cu o platformă de management, un manager de rack, module de interfață și firmware Linux încorporat, pentru a permite accesul echipelor IT și a garanta procese securizate.

Această soluție permite echipelor IT să gestioneze atât infrastructura fizică (UPS/PDU) cât și infrastructura IT (server/stocare/rețea) într-o singură platformă, raportând funcționarea optimă a dispozitivelor conectate, permițând actualizări de firmware în masă și oferind capabilități de gestionare la distanță pentru depanarea și restaurarea dispozitivelor.

Soluția Vertiv™ Avocent® DSView™ este livrat în două moduri: Avocent MP1000 (dispozitiv hardware) și Avocent MP1000VA (dispozitiv virtual).

Soluția Vertiv™ Avocent® DSView™ gestionează următoarele produse:

 • Avocent® RM1048P Rack Manager: dispozitiv conceput pentru a gestiona infrastructura IT și este construit pe o arhitectură comună sigură, care poate fi scalată de la Enterprise la Edge.
 • Avocent® IPIQ IP KVM Device: este o soluție zero-U IP KVM care se extinde de la edge la întreprindere și simplifică accesul de la distanță și depanarea dispozitivelor IT cu rezoluție video îmbunătățită.
 • Avocent® IPUHD 4K IP KVM Device: oferă utilizatorilor acces de la distanță la servere cu rezoluție video 4K. Permiteți angajaților să-și îndeplinească sarcinile în cele mai bune condiții, oferind acces rapid și fără întreruperi la aplicațiile confidențiale de la sediu și la alte aplicații de afaceri, crescând productivitatea și reducând efortul de lucru.
 • Avocent® IPSL IP Serial Device: Soluție inovatoare IP serială care se extinde de la edge la întreprindere și crește productivitatea prin simplificarea accesului de la distanță și depanarea dispozitivelor IT.
 • Avocent® ACS8000 and ACS800 series: Consolele seriale oferă vizibilitate și control securizat în bandă și în afara benzii pentru echipamentele din centrele de date ale întreprinderilor, precum și în facilitățile cloud și de colocare. Acum și în versiune cu contectivitate mobilă, sistemul oferă flexibilitate pentru a accesa dispozitivele atunci când rețelele cu fir sunt oprite (failover) sau indisponibile la locație.

Cum soluția Vertiv™ Avocent® DSView™ mărește claritatea și controlul

Soluția Vertiv™ Avocent® DSView™ este construită pe o arhitectură comună sigură care se integrează și se scalează perfect pentru a crea o platformă de management IT deschisă, dar rezilientă – de la configurații Enterprise la Edge. Soluția Vertiv™ Avocent® DSView™ oferă cea mai înaltă performanță, agilitate și securitate și permite automatizarea, gestionarea, monitorizarea și controlul tuturor dispozitivelor dumneavoastră ca nicio altă soluție de pe piață.

Beneficii cheie

 • Management și control simplificat al infrastructurii virtuale și fizice
 • Acces securizat și auditabil la dispozitive pentru operatorii IT
 • Îmbunătățirea eficienței efectuării de modificări la dispozitivele IT
 • Minimizarea costurilor cu consolidarea IP, PoE și automatizarea API
 • Scalabilitate îmbunătățită cu diverse dispozitive și sesiuni de la distanțe mai mari
 • Platformă rezistentă pentru securitate, fiabilitate și cerere mare de lățime de bandă
 • Productivitate crescută pentru acces și lucru de la distanță
 • Scalabil pentru a satisface diverse nevoi de conectivitate și rezoluție
 • Acces securizat la dispozitivele de la distanță

Indiferent dacă echipele IT gestionează centre de date mari sau modulare, dulapuri IT, săli de servere, laboratoare de testare, site-uri mobile sau altele, soluția Vertiv™ Avocent DSView va aduce claritate și control proceselor organizaționale. Când vine vorba de viteză, scalare și securitate, soluția Avocent DSView ajută echipa IT să ofere rezultatele pe care le dorește orice afacere.

Aflați mai multe despre produsele, soluțiile și serviciile Vertiv pe website-ul Vertiv.com sau contactați experții locali Vertiv la emea.ro@Vertiv.com.