Tellur a lansat recent pe piață noi accesorii mobile, dedicate celor care pun accent pe funcționalități de ultimă generație, dar și pe un design atrăgător.

Printre acestea se numără cablurile cu fibre din Kevlar (folosite și în realizarea vestelor antiglonț), cele din piele naturală, 3 în 1 (cu conectivitate USB, Lightning, Micro USB, Type-C), respectiv cu conector magnetic.

 

Care este legătura dintre un cablu și o vestă antiglonț?

Cablul cu fibre din Kevlar – durabilitate de 5 ori mai mare

 

Noile cabluri de date Tellur cu fibre DuPont Kevlar oferă o durabilitate de 5 ori mai mare decât a unui cablu obișnuit, acest material fiind cunoscut pentru realizarea vestelor anti-glonț.

Fibrele de Kevlar întăresc cablajul interior și conferă o rezistență sporită pentru o utilizare zilnică. Stratul extern de nailon împletit contribuie, de asemenea, la rezistența cablului.

Pentru transportul şi depozitarea facilă, acesta dispune și de un suport de prindere din piele.

Disponibil în varinta USB-Type C (roz-auriu, auriu și negru), USB-Micro USB (negru) și USB – Lightning MFI (auriu, negru, roz-auriu)

Preț recomandat: începând de la 44.99 lei
goo.gl/QeUrWo

 

goo.gl/QeUrWo

 

http://bit.ly/2vFPXqO

Pret recomandat:xx.xx lei

 

 

Cablul de date 3 în 1 -compatibilitate cu toate telefoanele mobile

Acum este mai simplu ca niciodată să ai în permanență acces la dispozitivele preferate, fără nici o limitare. Designul 3 în 1 (USB – Micro USB, adaptor MFI Lightning și adaptor Type-C) al noului cablu de date Tellur oferă compatibilitate cu orice telefon mobil.

Acesta suportă încărcare rapidă până la 3 amperi și are o lungime de 1 metru.

Preț recomandat: 89.99 lei

goo.gl/4J4mJC

 

 

 

Pielea naturală – în tendințe pentru accesoriile mobile

Designul joacă un rol important în noile modele de cabluri de date, alături de funcționalitatea acestora. Cabluri Tellur lansate recente vin cu aspect clasic și elegant, fiind fabricate din piele naturală.

Cu o încărcare rapidă până la 2,4 amperi sunt alegerea perfectă pentru un stil de viață urban, alert.

Disponibile în varinta USB-Type C și  USB–Lightning, fiind certificate Apple MFi.

Preț recomandat: 79.99 lei

goo.gl/jh3Cku

 

 

Cablul cu conector magnetic

Tellur lansează pe piață și un cablu care permite conectarea facilă, pe bază de magnet, prin simpla apropiere a acestuia de mufa Type-C, Micro USB sau Lightning.

Cablul are o rezistență crescută, datorită placării cu aur, a pinilor magenetici, și a stratului extern de nailon împletit. Pentru un confort crescut în timpul utilizării, dispune și de un indicator luminos care arată nivelul de încărcare și permite localizarea în condiții de luminozitate limitată.

Încărcare rapidă cu până la 2.1A.

Preț recomandat: 59.99 lei

goo.gl/gJKugA