Popularitatea jocurilor video pe plan mondial a înregistrat o creștere accelerată în ultima perioadă, iar industria de gaming a prosperat, ceea ce adus la apariția și lansarea de noi jocuri, gata să bucure casele utilizatorilor din lumea întreagă. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, trebuia să fie alături de fanii profesioniști și amatori ai jocurilor video prin noi serii de televizoare, optimizate pentru gaming, și un parteneriat de top cu Activision.

Seria X – Inovațiile TCL redefinesc piața

Sectorul de Mini LED TV atinge o nouă dimensiune prin inovațiile companiei, care aduce laolaltă televizoarele Mini LED cu QLED și tehnologia 8K. Astfel, TCL completează Seria X de televizoare cu modelele TCL Mini LED 8K TV, X9  Pro Series cu tehnologie OD Zero Mini LED și TCL Mini LED 8K TV, seria X92, oferind o experiență de vizionare memorabilă prin calitatea impresionantă a contrastului și claritatea imaginii.  În plus, modelele X92 Pro Series și X92 Series permit utilizatorilor să se bucure de multiple tipuri de conținut media, datorită unui sistem integrat de sunet inovator, ce include hardware produs de Onkyo și tehnologia de sunet avansată Dolby Atmos®.

Parteneriatul cu Activision

Federația Interactivă a Software-ului din Europa (ISFE) și Federația Europeană a Dezvoltatorilor de Jocuri (EGDF), care au emis un raport comun despre industria de jocuri din Europa, spun că în anul 2020 s-au cheltuit aproximativ 23 de miliarde de euro pentru jocuri video pe tot continentul european, ceea ce înseamnă că interesul publicului este constant față de gaming, iar așteptări sunt din ce în ce mai mari. TCL este unul dintre suporterii consecvenți ai comunității internaționale de jocuri video, de mulți ani, tocmai de aceea a decis să continue colaborarea cu Activision, una dintre cele mai mari companii de gaming de pe piață, devenind, anul acesta, partenerul TV oficial pentru Call of Duty®: Vanguard.

Game master Pro

Pentru gameri, un televizor cu o capacitate bună de răspuns este la fel de important ca unul cu o imagine bună. Astfel, combinația inteligentă dintre: HDMI 2.1 și Auto Low Latency de la TCL face ca utilizatorii să experimenteze cea mai mică rată de lag posibilă, sub 15 secunde, și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat.

Mai mult, Seria X este excelentă pentru gaming pentru că încorporează Game master Pro, cu rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 4K, cu până la 120 de cadre pe secundă, și Variable Refresh Rate pentru un joc fluid și cât mai detaliat.  Astfel, fie că ești un pasionat al filmelor, un devorator de seriale, un fan înfocat al meciurilor de fotbal, un entuziast al canalelor de știri sau un devorator de jocuri, prin tehnologiile TCL, ai parte de o experiență de vizionare de neuitat.

TCL și Activision așteaptă cu nerăbdare ca fanii să experimenteze noul Call of Duty®: Vanguard, în toată splendoarea și complexitatea sa, pe televizoarele TCL, începând cu luna noiembrie.

Detalii despre TCL Mini LED 8K  TV X92 Series pot fi găsite aici și despre TCL OD Zero Mini LED 8K TV X92 Pro Series aici.