TCL Electronics, lider de top în domeniul electronicelor de larg consum și unul dintre cele mai mari branduri de televizoare din lume, și-a anunțat prezența la evenimentul anual Consumer Electronics Show (CES), care va avea loc în Las Vegas, pe 8 ianuarie 2024. Compania va prezenta peste o sută de produse de ultimă generație, demonstrându-și portofoliul care acoperă 15 categorii de produse, inclusiv televizoare QD-Mini LED, aparate de aer condiționat TCL FreshIN, frigidere TCL Free Built-in Series, mașini de spălat, dispozitive mobile cu numeroase funcții, ochelari AR, afișaje comerciale, soluții de energie inteligente unice și multe altele.

În calitate de companie lider în televizoare cu ecran mare premium și tehnologie Mini LED, TCL urmează să își prezinte cele mai recente descoperiri în tehnologia de display la CES 2024 și să dezvăluie publicului Nord American unul dintre cele mai mari televizoare QD-Mini LED din lume, pentru prima dată.

Pe lângă sistemele home theater premiate, compania va introduce una dintre primele soluții de divertisment pentru dispozitive mobile inteligente conectate din industrie, care combină smartphone-uri, tablete, ochelari inteligenți și alte dispozitive. Printre acestea, vor fi dezvăluite cea mai recentă tehnologie de afișare NXTPAPER, optimizată pentru ochiul uman, și ochelarii RayNeo AR cu revoluționarul 3D head-up display și capacități impresionante de AI.

Împreună cu partenerii săi renumiți din întreaga lume, TCL continuă să inspire măreție pentru utilizatorii globali printr-o varietate de colaborări inovatoare, inclusiv în rolul său de Partener TV Oficial al Ligii Naționale de Fotbal American din Statele Unite. În plus, TCL își va arăta angajamentul față de un viitor mai sustenabil prin cele mai recente inițiative de mediu, sociale și de conducere (ESG).

TCL a înregistrat o creștere constantă în anul 2023. În special, televizoarele TCL s-au clasat pe primul loc în ceea ce privește livrarea în Filipine, Australia, Myanmar și Pakistan. Livrarea televizoarelor TCL în regiunea nord-americană a crescut cu 11,4% față de anul trecut, plasând compania pe locul trei când vine vorba de livrări în Statele Unite. În restul lumii, televizoarele TCL au ocupat locul al doilea în Franța și al treilea în Cehia și Suedia în ceea ce privește livrarea. Pentru dispozitivele mobile, smartphone-urile TCL s-au clasat pe primele trei locuri la livrarea de telefoane Android în America de Nord. Alte produse TCL, inclusiv aparatele de aer condiționat și ochelarii RayNeo AR și XR, sunt, de asemenea, lider pe piețele globale datorită caracteristicilor inovatoare.