Peste 15.000 de profesionisti, studenti si masteranzi care doresc sa-si dezvolte o cariera in domenii precum IT&C, outsourcing, financiar-bancar, FMCG, inginerie si retail au ocazia de a cunoaste cele mai importante companii din Romania in zilele de 30-31 martie la cea de-a 12-a editie Angajatori de TOP.

De-a lungul celor 6 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai  important eveniment dedicat profesionistilor si proaspat absolventilor in  cautarea de oportunitati de cariera. In cadrul fiecarei editii au participat  pana la 100 dintre cele mai importante companii din Romania, companii care de  fiecare data au venit in intampinarea tinerilor cu o oferta variata de  joburi.

“Diversitatea oportunitatilor de cariera, numarului companiilor participante,  al seminariilor si prezentarilor de companii, definesc evenimentul Angajatori de  TOP ca fiind un moment important pentru piata de resurse umane. Cu fiecare  editie, targul de cariera concentreaza un procent semnificativ din oferta  locurilor de munca si reflecta evolutia pietei muncii” a declarat Adrian  Stanescu, Project manager Angajatori de TOP.

Evenimentul reprezinta o metoda de recrutare cu un grad ridicat de acuratete  in decizia de angajare a candidatiilor. In functie de numarul companiilor  confirmate pentru fiecare industrie, cu cele mai mari planuri de recrutare in  aceasta primavara sunt angajatorii din: IT, outsourcing, FMCG, consultanta,  inginerie, banking, telecom si retail.

“Angajatori de TOP ramane cel mai important targ de cariera pe piata  romaneasca de resurse umane. Evenimentul reprezinta pentru angajatori  oportunitatea de a gasi cei mai buni candidati si pentru candidati ocazia de a  intalni angajatorul potrivit. Generali Romania a participat pentru prima data la  un astfel de eveniment si putem spune ca a fost extrem de benefic, mai ales  atunci cand vine vorba de construirea unui brand de angajator. Asteptam cu  nerabdare sa participam la urmatoarea editie Angajatori de TOP!” a declarat  Lusiana Cornei, Recruitment Specialist, Generali Romania.

Anamaria Saniuta, HR Generalist in cadrul companiei Ixia: „Angajatori de TOP  este un eveniment important in eforturile noastre de promovare. Interactiunea  dintre candidati si companie este extrem de utila si ne permite sa oferim direct  argumentele care ne diferentiaza de ceilalti participanti. Aceasta este, de  asemenea, o modalitate eficienta de a recruta candidati, iar targul din toamna  trecuta fost un real succes din acest punct de vedere.”

Citeste mai mult: Pe 30-31 martie va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP