Synology Inc. anunţă lansarea noului NAS RS18016xs+ şi a unităţii sale de expansiune RX1216sas, oferind capacităţi extinse de stocare, back-up point-in-time şi performanţe de neegalat la transferul fişierelor.

“Aparţinând noii generaţii de servere NAS, RS18016xs+ poate fi extins dincolo de 1PB capacitate de stocare şi poate simplifica orice strategie de backup. Este alegerea perfectă pentru orice companie care caută o soluţie eficientă, accesibilă, scalabilă şi nu în ultimul rând modernă” a declarat Michael Wang, Product Manager Synology Inc.

RS18016xs+ este conceput să ofere tehnnologii de ultimă generaţie, precum:

  • Performanţe extreme: oferind o rată de transfer la 3,900 MB/s şi 348,000 IOPS, RS18016xs+ asigură fără efort stocare şi aplicaţii, pentru sute de utilizatori. Dotat cu un motor de criptare dedicat, RS18016xs+ citeşte cu 3,000 MB/s la accesarea fişierele criptate, asigurând securitatea datelor fără nici o scădere majoră în performanțe.
  • Point-in-time data recovery: RS18016xs+ foloseşte tehnologia snapshot, permiţând mediilor de afaceri să captureze automat duplicate ale datelor, chiar si la fiecare 5 minute, fără a ocupa resursele sistemului,
  • Uptime ridicat: Oferind suport pentru tehnologia Synology High Availability, precum şi numeroase componente hardware redundante (căi de date redundante, surse de putere, ventilatoare de sistem şi patru porturi de reţea cu suport Failover), RS18016xs+ maximizează timpul său de funcţionare.
  • Pregătit pentru viitor: RS18016xs+ suportă nativ tehnologiile 6Gb/s SAS/SATA III şi poate fi echipat cu până la 32GB ECC RAM şi capabilităţi 10GbE, totul pentru a asigura compatibilitate maximă şi un randament bun al investiţiei.
  • Scalabilitate fără întreruperi: atunci când capacitatea de stocare oferită de Synology RS18016xs+ atinge limita superioară, Synology RX1216sas oferă o modalitate uşoară şi rapidă de a o îmbunătăţii. Ataşând până la 14 unităţi de expansiune RX1216sas se pot crea clustere cu 180 discuri ce pot fi administrate dintr-un singur loc.

RS18016xs+ şi RX1216sas sunt alimentate de DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi mai intuitiv sistem de operare web-based folosit de NAS-uri, oferind o serie de aplicaţii menite să crească productivitatea la locul de muncă. Synology a câştigat din partea PC Mag premiul “Business Choice ” și a primit cel mai mare rating al studiului, dominând la capitolul fiabilitate, satisfacția generală, raport performanţă/preţ și probabilitatea de a fi recomandat. RS18016xs+ şi RX1216sas sunt susţinute de garanţia Synology de 5 ani şi de servicul SRS (Synology Replacement Services) diponibil doar pentru anumite regiuni.