Transferuri sigure de fișiere pentru companii și echipe

Synology a anunțat disponibilitatea serviciului C2 Transfer, o nouă soluție cloud concepută pentru a pune la dispoziție transferul în siguranță al fișierelor între companii și clienții lor, între partenerii din cadrul aceleiași echipe și către alți colaboratori externi.

Soluțiile Synology de stocare locală permit deja companiilor și utilizatorilor domestici să găsească răspunsuri adecvate provocărilor de gestionare a datelor, cum ar fi conectarea echipelor la distanță și permiterea partajării fișierelor și a colaborării între persoane. În schimb, C2 Transfer este conceput pentru a rezolva problema transferului de fișiere importante și cu conținut potențial sensibil în cadrul echipelor cu membri ce lucrează din locații diferite sau către clienți.

Verificarea identității și criptarea end-to-end

Majoritatea soluțiilor colaborative de partajare a fișierelor, cloud sau locale, protejează datele prin gestionarea permisiunilor și auditarea activității individuale a fiecărui cont. Cu toate acestea, livrabilele trebuie trimise către persoane din exterior care nu au conturi. De asemenea, companiile pot gestiona rapid licențele de C2 Transfer printr-o interfață simplă, simplificând accesul utilizatorilor.

C2 Transfer păstrează lucrurile simple pentru ambele părți, asigurându-le în același timp că fișierele sunt livrate întotdeauna persoanei potrivite, chiar dacă un link este publicat accidental sau partajat cu persoana nepotrivită. C2 Transfer verifică identitățile prin trimiterea unei parole unice (one-time password – OTP) la o adresă de e-mail sau un număr de telefon specificat de expeditor pentru a se asigura că numai destinatarul vizat poate accesa fișierele.

C2 Transfer păstrează datele private cu criptare end-to-end, criptând fișierele de dinainte de a fi încărcate de client până după descărcarea lor în siguranță pe un dispozitiv ales de către destinatar.

Accelerați fluxurile de lucru externe

C2 Transfer este conceput pentru a facilita trimiterea fișierelor către parteneri externi și clienți, în special pentru departamentele de resurse umane, juridic, de producție, finanțe și marketing. C2 Transfer are suport încorporat pentru watermark-uri, pentru date de expirare a disponibilității la descărcare, descărcări unice și asigurarea recepționării în siguranță a fișierelor.

Disponibilitate

C2 Transfer este acum disponibil cu planul de abonament Pro, care oferă conturi independente pentru echipe mai mici și freelanceri. Planurile gestionate central pentru companiile mai mari vor fi disponibile în curând.

Aveți posibilitatea de a folosi gratuit capacitățile C2 Transfer pe o perioadă extinsă de 90 de zile, valabilă până la sfârșitul anului 2021, înregistrându-vă aici.