Star Storage, furnizor de top de soluții de stocare, arhivare și management al informațiilor pentru organizaţii publice şi private din România, primește pentru al doilea an consecutiv premiul “Best EMC Storage Partner”. Distincția obținută anul acesta în cadrul evenimentului desfășurat de Avnet Technology Solutions, în Poiana Brașov, la finalul lunii februarie, reprezintă o recunoaștere a obiectivelor îndeplinite în domeniul soluțiilor de stocare și a bunei relații de colaborare cu liderul pieței, producătorul EMC.

Star Storage este partener EMC de peste 14 ani, relație bazată permanent pe o bună comunicare, înțelegere reală a nevoii clientului și identificarea celor mai bune soluții de business care să poziționeze informația unei companii drept cel mai important activ al său, prin livrarea de soluții și servicii software integrate cu tehnologie de ultimă generație, oferind astfel beneficiarilor capitalizarea la nivel maxim a potențialului de business.

Star Storage urmează constant aceeași strategie în relația cu clienții săi, aceea de a adăuga cât mai multă valoare în cadrul proiectelor ample și complexe pe care le implementează. Valoarea înseamnă întotdeauna profesionalism și implicit utilizarea celor mai noi și performante tehnologii, precum cele oferite de EMC, dar și specialiști certificați și pregătiți constant pentru a livra soluții de cea mai înaltă calitate și a identifica alternative viabile. Obiectivul este acela de a răspunde cât mai eficient și complet chiar și la cele mai exigente nevoi ale clienților.

“Fiecare client este o provocare pe care ne-o asumăm cu răspundere și întotdeauna ne dorim ca împreună cu partenerii noștri de tehnologie să le oferim acestora cele mai bune soluții și mai mult decât atât, vrem să le facilităm accesul la construirea și gestionarea unei infrastructuri inteligente, flexibile și sigure. Faptul că am fost premiați doi ani consecutiv cu această distincție ne oferă încrederea că facem bine ceea ce ne-am propus și ne determină să identificăm noi oportunități de a îmbunătăți soluțiile pe care le propunem, dar și de a consolida relația cu EMC cu fiecare proiect pe care îl desfășurăm împreună. În 2016 suntem siguri că vom livra clienților noștri noi proiecte de excepție bazate pe tehnologiile de stocare EMC. Observăm că tot mai multe companii private și instituțiile din sectorul public, înțeleg necesitatea reală a unei infrastructuri de stocare sigure și perfomante, care permite atât reducerea riscurilor cu posibil impact semnificativ în activitatea curentă, cât și obținerea unor economii de costuri substanțiale asociate cu gestiunea informațiilor.“, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage

Portofoliul de soluții Star Storage include o gamă largă de tehnologii EMC, precum sisteme pentru stocarea, arhivarea și protecția datelor, virtualizare, cloud, platforme pentru captura și management-ul conținutului (ex: VMAX, VNX, VPLEX, XtremIO, Isilon, ViPR, Data Domain, NetWorker, Avamar, Captiva, Documentum etc.) care permit companiilor private și instituțiilor publice administrarea, utilizarea, protejarea și distribuția datelor valoroase într-un mod eficient, sigur și profitabil.

Avnet Technology Solutions este lider în distribuirea de tehnologii de calcul destinate intreprinderilor, soluții software și servicii. Totodată, compania este și unul dintre cei mai importanți distribuitori EMC din România, mereu la dispoziția partenerilor pentru identificarea celor mai bune soluţii, dar și a oportunitaților în piață generatoare de venit.