Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud, a primit premiul “EMC Partner of the year 2014” din parteaAvnet Technology Solutions în cadrul evenimentului Avnet Partner, desfășurat la Sibiu la sfârșitul lunii februarie a acestui an.

„Suntem încântați să acordăm companiei Star Storage premiul EMC Partner of the Year 2014”, a declarat Paul Miches, Country Manager Avnet România„Star Storage este un partner care a impresionat constant prin perseverența cu care a investit în competențe tehnice din dorința de a oferi cât mai multă valoare clienților săi în proiectele complexe implementate. Compania este acum poziționată în piață ca un jucator extrem de puternic și competent, și unul dintre partenerii noștri strategici pe termen lung.”, a declarat Paul Miches, Country Manager Avnet România.

„Mulțumim Avnet pentru premiul acordat. Ne onorează pentru că simbolizează recunoașterea perfomanței proiectelor noastre realizate și implementate cu succes la clienți de top din cele mai puternice industrii, utilizând bineînțeles soluțiile și tehnologiile furnizate de EMC.

De-a lungul celor peste 14 ani de experiență pe piața locală am pus foarte mare accent pe utilizarea celor mai avansate tehnologii la nivel mondial, așa cum sunt și cele oferite de EMC, investind permanent în actualizarea portofoliului nostru bazat pe acestea.

De peste 8 ani avem numeroși specialiști cu certificări și competențe tehnice ridicate pe tehnologiile EMC și continuăm să investim constant în pregătirea acestora, pentru că ne dorim să oferim permanent clienților noștri cel mai înalt nivel de calitate pentru soluțiile și serviciile pe care le livrăm, găsind alternative viabile și adaptând portofoliul pe care îl deținem pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.