Noua versiune include integrare îmbunătăţită, noi opţiuni pentru verificarea integrităţii datelor şi funcţii suplimentare de administrare.

Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud, a anunţat astăzi lansarea versiunii 1.8 a Star Documentum Connector pentru HCP.

Noua versiune a produsului Star Documentum Connector pentru HCP oferă integrarea transparentă și migrarea conţinutului – fără întreruperi sau restricţii – între Hitachi Content Platform (HCP), o soluţie de stocare de nivel enterprise pentru back-up în cloud şi arhivarea conţinutului, şi platforma de administrare a conţinutului EMC Documentum. Cu Star Documentum Connector pentru HCP, companiile îşi îmbunătăţesc semnificativ capabilităţile de stocare și arhivare a conţinutului; cresc performanţa, viteza de acces la informaţie și au posibilităţi noi de căutări bazate pe metadate; asigură consistenţa operaţiunilor de migrare; minimizează complexitatea proceselor de back-up, activează suportul de tip e-discovery pentru content și metadate sau pentru asigurarea respectării reglementărilor legale privind stocarea de content.

Hitachi Content Platform, o soluţie de stocare la nivel de obiect definită software, rulează direct la nivel de hardware şi oferă o gamă largă opţiuni pentru automatizare şi configurare. Acest lucru o face ideală pentru clienții care doresc să arhiveze date, să reducă cantitatea de date copiate pe benzi, să consolideze mai multe date într-un volum mai mic sau să analizeze și să preia datele din fișiere într-un singur sistem. HCP oferă scalabilitate fără precedent folosind interfețe deschise, inclusiv HCP REST, S3 și Swift. HCP virtualizează mediul de stocare și automatizează inteligent operaţiile IT, astfel încât clienții pot administra cu uşurinţă creşterea exponenţială şi diversificarea fără precedent a datelor. HCP utilizează metadatele de la utilizatori și aplicații, cum ar fi EMC Documentum, pentru a controla accesul la conținutul stocat, a gestiona ciclurile de viață ale datelor și pentru a asigura o protecție adecvată a acestora. HCP include, de asemenea, funcţionalităţi avansate precum instanţe multiple, sistem nativ de protecţie a datelor și de gestionare a evenimentelor din sistem. Aceste caracteristici îl fac foarte potrivit pentru o gamă largă de aplicații – de la furnizorii de servicii de cloud care doresc să ofere servicii de tipul “stocare ca serviciu” , până la medii IT de nivel enterprise care se luptă permanent cu gestionarea volumelor mari de date, cu administrarea copiilor de siguranţă, managementul conţinutului sau cu probleme de securitate.

În plus, față de integrarea deplină între Hitachi Content Platform și EMC Documentum, Star Documentum Connector pentru HCP, un produs scalabil și sigur, certificat atât de Hitachi Data Systems cât și de EMC, vine în versiunea 1.8 cu un pachet nou de caracteristici avansate care permit utilizarea întregului potențial al infrastructurii disponibile îmbunătăţind flexibilitatea și coerența operațiunilor de migrare a datelor. Aceste caracteristici includ:

  • Noi opțiuni pentru verificarea integritaţii contentului migrat
  • Abilitatea de a transfera setările de hold a datelor din Documentum către HCP la nivel de conținut, inclusiv actualizări după migrarea conținutului
  • Suport pentru obiecte noi de content din Documentum la migrarea sau copierea conținutului în HCP
  • Abilitatea de a aplica noi setări de retenție HCP în timpul migrării conținutului
  • Noi opțiuni administrative, inclusiv personalizarea mediului de lucru, notificarea erorilor prin e-mail și accesarea cu uşurintă a fişierelor de log.

Programul Hitachi Technology Alliance Program are ca scop promovarea combinațiilor sinergice ale tehnologiei partenerilor cu tehnologia Hitachi pentru a crea soluții inovatoare, cum ar fi Star Documentum Connector pentru HCP”, a declarat Tim Durant, Senior Director, Global ISV Alliances, Hitachi Data Systems.

HCP ajută la rezolvarea provocărilor actuale ale clienților, dar le permite în acelaşi timp să se pregătească și pentru ceea ce urmează – de la Cloud și IT distribuit până la automatizări bazate pe metadate. Star Documentum Connector pentru HCP de la partenerul nostru Star Storage îmbunătăţeşte funcţionalităţile HCP și permite tuturor clienţilor să beneficieze la maxim de acest avantaj competitiv.”.

Produsul nostru certificat Star Documentum Connector pentru HCP adresează două nevoi cheie ale clienţilor : integrarea transparentă între platforma de stocare la nivel de conţinut Hitachi HCP cu platforma de administrare a conţinutului EMC Documentum și migrarea fără restricţii sau întreruperi între cele două platforme.“, a declarat Cătălin Păunescu, CEO, Star Storage. Prin conectarea Hitachi Content Platform, cea mai bună platformă de conţinut din clasa sa la nivel mondial, cu EMC Documentum, adresăm exact aceste două nevoi critice și dăm posibilitatea clienţilor noştri globali să obţină beneficii reale, cum ar fi stocarea îmbunătățită a datelor și creşterea capabilităților de arhivare, îmbunătăţirea accesului la informaţii şi suport pentru activităţile critice de e-discovery și procesele de asigurare a respectării normelor legale aferente gestiunii informaţiilor în format electronic.”.

Star Documentum Connector for HCP este disponibil din 2009. Între timp a fost implementat cu succes pe patru continente și este utilizat de numeroase companii din Fortune 500.