Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, lansează FUNDAȚIA STAR STORAGE, care are ca obiectiv principal realizarea și implicarea în campanii, programe și proiecte sociale, care să contribuie activ la rezolvarea problemelor și dezvoltarea societății românești.

„În decursul a peste 10 aniStar Storage a dezvoltat, susținut și s-a implicat activ în campanii de responsabilitate socială, care au avut efecte reale pozitive și au contribuit semnificativ la îmbunătățirea și rezolvarea anumitor problemele din societatea românească. Considerăm că am acumulat foarte multă experiență în această perioadă îndelungată, pe care ne bazăm în acest demers al nostru de a ne lansa propria fundație – Fundația Star Storage. Pornim pe acest nou drum foarte entuziaști, pentru că suntem convinși că vom putea face mult mai mult și foarte încrezători că vom reuși tot ceea ce ne propunem. Experiența noastră din cadrul proiectelor umanitare implementate de Star Storage demonstrează că, dacă luăm atitudine, dacă ajutăm și acționăm concret în sensul stabilit putem salva vieți, putem să contribuim activ la rezolvarea unor probleme reale,  putem schimba în bine mentalitatea românilor cu privire la implicarea în cauze umanitare și chiar influența pozitiv nivelul de implicare al comunității în acțiuni concrete. Ne propunem ca prin toate proiectele noastre să realizăm lucruri de valoare care să conteze, iar, pe lângă proiectele umanitare, intenționăm să investim în programe de dezvoltare durabilă, să ajutăm persoane de valoare sau cu potențial să se dezvolte și să evolueze, pentru a face performanță în toate domeniile. Vrem să contribuim la dezvoltarea durabilă a României ca țară competitivă, capabilă să-și respecte și să-și încurajeze valorile, dar și să și le păstreze, și suntem foarte încrezători că vom reuși să ne îndeplinim toate obiectivele împreună cu toți cei care vor dori să ni se alăture.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director, Star Storage & Președinte Fundația Star Storage.

 “Fundația Star Storage ne dorim să fie și o oportunitate de implicare în proiectele noastre pentru toți aceia care vor să ajute sau să facă ceva pentru țara noastră și care nu au avut șansa până acum să dovedească acest lucru. Suntem conștienți de faptul că avem nevoie de foarte mulți oameni care să ne fie alături și să ne sprijine cu orice le stă în putință, fie chiar și doar prin transmiterea informațiilor referitoare la proiectele noastre mai departe. Doar împreună, mobilizându-ne cât mai mult și cât mai mulți, putem să schimbăm în bine situația românilor.”, a declarat Teodora Pohoață, Head of Marketing Star Storage & Vicepreședinte Fundația Star Storage.