Star Storage încurajează performanța tinerilor români prin programul „Cred în România” desfășurat de Fundația proprie, susținând cea de-a 66-a ediție a Olimpiadei Naționale de Matematică.

Olimpiada Națională de Matematică din acest an s-a desfășurat la Liceul “Traian Vuia” din Bucureşti în perioada 6 – 10 aprilie. Star Storage a dorit să le fie alături tuturor elevilor din clasele V-XII care au obţinut cele mai bune rezultate și au ajuns până în această etapă, din cei peste 600 de participanți înscriși în cadrul competiției, și care vor reprezenta România la concursurile internaţionale de profil.

Star Storage desfășoară de mai mulți ani proiecte care susțin tinerii români de valoare, performanți în anumite domenii prin Programul Cred în România. Acesta este un program gestionat de Fundația Star Storage care urmărește susţinerea, promovarea şi contribuirea la dezvoltarea românilor de valoare care fac cinste României şi pot schimba pozitiv percepţia străinilor despre români. Fundația Star Storage are ca obiectiv principal realizarea și implicarea în campanii, programe și proiecte sociale, care să contribuie activ la rezolvarea problemelor și dezvoltarea societății românești.

Star Storage este o companie românească, care de-a lungul celor peste 14 ani de activitate, a inițiat, desfășurat și susținut constant proiecte, programe și campanii sociale cu scop caritabil, care au avut un impact pozitiv pentru societatea noastră. Star Storage pune foarte mare accent pe performanță în special pentru serviciile de business și portofoliul de produse și servicii pe care le oferă clienților săi, de aceea există această dorință astfel încât să fie permanent alături de oamenii de valoare care doresc să facă performanță în domeniul pe care l-au ales, fie el educațional sau vocațional.

„Ne bucurăm foarte mult când putem fi alături de tineri care își doresc ca prin reușitele și performanțele proprii să ducă numele României în lume și să demonstrăm împreună că și noi avem oameni de valoare. Rezultatele de excepție obținute de olimpicii noștri în competițiile internaționale ne-au făcut foarte mândrii și ne-au motivat să încurajăm cât mai mulți tineri să se pregătească și să atingă succesul în ceea ce fac. Suntem o companie românească care a avut întotdeauna focus pe performanță pentru a putea ajunge un partener business de succes atât la nivel național, cât și internațional perfecționând permanent portofoliul de produse, soluții și servicii pe care le oferim. Le urăm felicitări câștigătorilor și mult succes în fazele internaționale care vor urma. Invităm toți romanii care doresc să ni se alăture în aceste demersuri să contribuie prin donarea a 2% din impozitul pe venit până pe 25 mai în cadrul programului Cred în România”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage și Președinte al Fundației Star Storage.