Solutia pentru Managementul Aprovizionarii dezvoltata de SIVECO Romania este o parte componenta a sistemului informatic SIVECO Applications 2020. Aceasta solutie integrata se pliaza pe cerintele companiilor din toate sectoarele de activitate, iar beneficiul principal pentru utilizator consta in faptul ca introducerea informatiei o singura data in sistem genereaza propagarea ei automata catre toate celelalte module implicate in procesul de aprovizionare. Astfel, se reduce timpul de procesare, de transfer si se minimizeaza redundanta informatiilor.

Sistemul IT pentru Managementul Aprovizionarii implica functionarea urmatoarelor module integrate: Modulul Investitii, Modulul Achizitii, Modulul Stocuri, Modulul Financiar – Contabil si Modulul Contracte, furnizand utilizatorului uneltele informationale si mecanismele necesare pentru automatizarea procesului de aprovizionare.

O solutie scalabila, sigura, care sporeste eficienta companiei

Aplicatia software este de ajutor utilizatorului in gestionarea activitatii de aprovizionare, de la definirea procedurilor de achizitie si contractare pana la gestiunea financiar-contabila si controlul automat al stocului.

Solutia IT SIVECO Applications 2020 pentru Managementul Aprovizionarii utilizeaza o gama de nomenclatoare care micsoreaza redundanta informatiilor si creste acuratetea introducerii datelor. In plus, aplicatia creste flexibilitatea proceselor de achizitii, productie si desfacere prin utilizarea produselor sau unitatilor de masura echivalente si reduce perioada de inventariere prin automatizarea operatiunilor de evaluare a inventarului.

Componentele sistemului permit eliminarea riscului de a achizitiona produse la preturi care nu au fost negociate si conversia automata intre valutele utilizate (EURO/RON etc). Un alt aspect important este faptul ca timpul dedicat analizelor creste, reducand in schimb timpul alocat inregistrarii tranzactiilor.

“Solutia pentru Managementul Aprovizionarii din cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications 2020 a fost gandita si dezvoltata de specialisti in automatizarea proceselor comerciale, fiind menita sa puna la dispozitia companiilor din sectorul public si privat solutii scalabile si sigure pentru procesul de aprovizionare”, a declarat Lacramioara Barseti, Director Departament SIVECO Applications.

Sistemul IT pentru Managementul Aprovizionarii inglobeaza rezultatele experientei indelungate acumulate de SIVECO Romania in furnizarea si implementarea de sisteme informatice integrate, punand la dispozitia beneficiarilor din domenii diferite de activitate modalitati verificate de crestere a eficientei lor economice.