ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, pune la dispoziția mediului de afaceri seriile de laptopuri și desktopuri HP ce folosesc integral performanța sistemelor de operare Microsoft.

Parteneriatul pe multiple planuri dintre Microsoft și HP acoperă și această zonă a dispozitivelor dedicate mediului de afaceri. Indiferent dacă este vorba de laptopuri sau unități desktop, echipamentele HP sunt construite pentru a pune în valoare întregul set de avantaje pe care sistemele de operare Windows le pun la dispoziție din punct de vedere al colaborării și productivității.

Echipate cu procesoare de top din Intel® Core™ de până la generaţia a 11-a sau AMD Ryzen™, PC-urile portabile HP dotate cu tehnologie puternică şi carcasă optimizată sunt uşor de transportat oriunde ar merge utilizatorul lor și îl oferă tot confortul pentru a-și duce la bun sfârșit activităţile de afaceri.

Putere pentru mai multă productivitate

SERIA HP ELITEBOOK 800 este ultima generație de dispozitive moderne pentru viitorul lucrului de acasă și de la birou. Securitatea și administrarea sunt de nivel enterprise, puterea și productivitatea fiind potrivite pentru toți utilizatorii de acasă și de la birou. Ușor de transportat de la o întâlnire la alta, laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 sunt ultra-subțiri și ușoare, cu un raport ecran-corp îmbunătățit, de până la 86%. De asemenea, includ o tastatură nouă și un click-pad care sunt silențioase și confortabile.

Astfel, un membru marcant al celei de-a 8-a generații HP EliteBook este HP EliteBook 850 G8. Modelul aduce utilizatorilor săi performanța oferită de cele mai bune procesoare ULV (ultra-low voltage) de la Intel, din seria Tiger Lake-U, procesare susținută pe partea grafică de placa integrată Intel® Iris® Xᵉ Graphics și opțional de placa dedicată NVIDIA GeForce MX450. Încorporând două sloturi de memorie DDR4 3200, HP EliteBook 850 G8 se bazează pe minim 4 GB și se poate extinde până la 64 GB, iar stocarea este asigurată de unități PCIe NVMe SSD cu capacitate de la 128 GB până la 1 TB.

HP EliteBook 850 G8 se poate conecta aproape de oriunde la internet, beneficiind de suport opţional pentru tehnologia de bandă largă wireless 5G, cu antene 4×4, care asigură viteze mari de descărcare şi încărcare.

Design cu margini înguste și mai mult spațiu de lucru

Modelul HP 250 G8 este disponibil cu procesoare Intel până la vârful de gamă Intel® Core™ i7 din generația a 11-a, iar modelul HP 255 G8 se bazează pe platforma AMD cu procesoare ce cresc în performanță până la AMD Ryzen™ 5 3500. Ambele se bazează pe un display cu diagonala de 15,6 inci, ecranul IPS cu rezoluție HD (1366 x 768) sau Full HD (1920 x 1080) prezentând un design cu margini înguste şi raport mare ecran/corp ce oferă mai mult spaţiu pentru lucru sau streaming de conţinut.

Concepute pentru cerinţele de afaceri datorită portului de date USB Type-C®, portului RJ-45 şi portului HDMI ce asigură opțiuni de conectare variate la diverse periferice, cele două modele beneficiază de conexiuni rapide cu combinaţia LAN Gigabit, Wi-Fi 6 opţional cu viteză de ordinul gigabiţilor şi combinaţia WLAN 802.11ac/Bluetooth® 5.0 opţională.

Important de notat este faptul că HP 250 G8 și HP 255 G8 beneficiază de experiența completă oferită de opțiunile de stocare dublă. Aplicaţiile sunt iniţializate şi accesate mai rapid cu un SSD de mare viteză cu capacitate de până la 512 GB, iar spaţiul vast de stocare este asigurat de unitatea de disc cu capacitatea de până la 1 TB.

Suportul pentru videoconferințe este asigurat de camera HP TrueVision HD cu interval dinamic larg (WDR), care preia imagini clare chiar și în condiţii de lumină puternică sau scăzută. Pentru componenta audio, funcţia HP Noise Cancellation îmbunătăţeşte colaborarea prin aplicarea tehnologiei de vârf de filtrare a zgomotului asupra tuturor sunetelor de intrare şi de ieşire, asigurând eficienţa apelurilor şi a şedinţelor.

Securitate sporită

Pentru securitatea echipamentului, modulul firmware TPM (Trusted Platform Module) oferă chei de criptare la nivel de hardware, care contribuie la protejarea datelor, e-mailului şi credențialelor utilizatorilor.

Pentru cei care doresc să folosească un desktop, recomandarea specialiștilor ELKO Romania se îndreaptă spre modelul HP 290 MT, o investiție inteligentă prin care obțineți puterea de calcul fiabilă de care aveți nevoie, minimizând în același timp costul total de proprietate.

Echipamentul potrivit pentru fiecare utilizator

Veți putea menține ritmul îndeplinirii sarcinilor zilnice cu performanța oferită de un procesor Intel® Core™ din a 10-a generație, grafică opțională NVIDIA® sau AMD, memorie DDR4 de până la 64 GB și sloturi pentru expansiune viitoare. Trei bay-uri și două sloturi full-height, inclusiv sloturi PCIe x16 și PCIe x1, oferă posibilitatea de extindere ulterioară, în timp ce porturile USB, porturile seriale și celelalte porturile „legacy” contribuie la asigurarea unei compatibilități extinse cu tehnologia existentă. Până la 32 GB de memorie SDRAM DDR4-2933 și stocare internă pe SSD M.2 PCIe® NVMe™ de până la 512 GB sau HDD SATA 7200 rpm de până la 2 TB asigură un mediu perfect pentru rularea aplicațiilor de business și pentru stocarea informațiilor prelucrate.

PC-urile portabile HP au preinstalat sistemul de operare Windows 10 Pro de la Microsoft, ce poate fi upgradat la Windows 11. Acesta oferă o serie de funcții noi care atrag atenția în special utilizatorilor de business pentru lucrul hibrid. Ultima versiune a sistemului de operare Windows stabilește un nou nivel de referință pentru performanță și securitate, care ajută companiile să optimizeze productivitatea și să protejeze angajații împotriva unei liste de amenințări cibernetice mereu actualizate.

*Upgrade-ul la Windows 11 va fi livrat pe dispozitivele eligibile la finalul anului 2021, începutul lui 2022. Momentul exact variază în funcție de dispozitiv. Anumite caracteristici necesită componente hardware specifice (consultați aka.ms/windows11-spec).

Protecția oferită de producător pentru echipament și datele conținute este asigurată prin firmware sau TPM, HP DriveLock și un sistem fizic de blocare de securitate. Suplimentar, securitatea poate fi extinsă cu un sistem integrat de blocare prin cablu. Pentru a evalua cele mai potrivite opțiuni de configurații pentru angajații dumneavoastră, specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații legate de laptopurile și desktopurile HP.