Vertiv™ Geist™ Switched rPDU utilizează relee bi-stabile eficiente din punct de vedere energetic, care utilizează mult mai puțină energie decât releele tradiționale de tip normal deschis sau normal închis. Acest lucru echivalează cu aproximativ 133.780 kWh în economii anuale de la 500 de rPDU-uri cu 36 de ieșiri, comparativ cu un model similar cu relee tradiționale. Ajută clienții să-și reducă facturile la energie și amprenta de carbon.

Vertiv oferă o gamă cuprinzătoare de soluții de distribuție a energiei, de la rPDU-uri de bază până la unități de distribuție a energiei în rack monitorizate și comutate și receptoare de blocare, pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților.

Permițând monitorizarea condițiilor de mediu la nivel de rack, controlul puterii către echipamentele IT și gestionarea eficientă a capacității și a puterii la nivel de rack, gama de rPDU Vertiv™ Geist™ oferă clienților un echilibru perfect între performanță și eficiență.

Următoarea generație de PDU-uri Rack Vertiv™ Geist™ crește performanța afacerilor

Device Director este un utilitar cuprinzător, bazat pe Windows, care este folosit pentru a instala, configura și întreține mai multe dispozitive Vertiv™ Geist™ cu o singură interfață. Device Director ajută la setarea adreselor IP ale mai multor dispozitive, la configurarea conturile de utilizator, modificarea setărilor de rețea, actualizarea firmware-ul, exportarea/importarea setărilor de configurare și la validarea conectivității dispozitivului.

Utilizând tehnologia Visible Light Communication (VLC), linia actualizabilă de rPDU transmite optic informații către dispozitivul portabil, oferind acces ușor, sigur și instantaneu la datele de utilizare a energiei din cabinet sau rack.

Vertiv este soluția pentru creșterea afacerilor

Optimizarea Energiei

Vertiv™ Geist™ rPDU oferă funcții avansate de monitorizare și control a puterii, permițând clienților să identifice și să elimine eficient ineficiența energetică.

Prin obținerea de informații valoroase despre tiparele de utilizare a energiei, clienții dumneavoastră pot lua decizii informate pentru a reduce cu încredere risipa și costurile de operare.

Controlul personalizabil al nivelului prizei

Având control precis asupra prizelor individuale, rPDU-urile Vertiv Switched permit oprirea de la distanță și crearea unor cicluri de alimentare pentru anumite dispozitive.

Această soluție oferă clienților posibilitatea de a implementa strategii eficiente de planificare a energiei, de reducere a sarcinii și de prioritizare a prizei.

Monitorizarea mediului

rPDU-urile Vertiv™ Geist™ sunt compatibile cu o varietate de senzori de mediu, incluzând temperatura, nivelurile de umiditate, punctul de condensare și alte condiții de mediu din centrul de date.

Cu această monitorizare activă, clienții obțin capacitatea de a identifica punctele fierbinți, de a optimiza sistemele de răcire și de a preveni în mod proactiv potențialele defecțiuni ale echipamentelor.

Un model. Peste tot

Vertiv oferă instrucțiuni la fiecare pas pentru a se asigura că infrastructura de alimentare funcționează întotdeauna la performanță maximă.

Soluția de alimentare eficientă: Vertiv Geist rPDU

Vertiv™ Geist™ rPDU oferă o distribuție fiabilă și eficientă a energiei către echipamentele IT critice, permițând în același timp clienților să-și monitorizeze și să-și gestioneze eficient consumul de energie.

De la Basic la Intelligent Rack PDU, poate fi selectat tipul preferat de soluție pentru gestionarea energiei cu rPDU Finder, accesând linkul https://www.vertiv.com/en-emea/support/tools-applications/rpdu-finder/

 

Mai multe despre produsele, soluțiile și serviciile Vertiv găsiți pe pe website-ul Vertiv.com sau prin contactarea experților locali Vertiv la emea.ro@Vertiv.com pentru a alegerea soluției rPDU potrivită, pentru a răspunde nevoilor de afaceri.