Charisma HCM, cea mai puternică soluţie de management a resurselor umane adaptată legislaţiei româneşti, este pregatită să asigure generarea Declaraţiei 205 care centralizează impozitul reținut de plătitor pentru toate tipurile de venit plătite de un angajator persoanelor fizice, inclusiv venituri salariale, și înlocuiește fișele fiscale. Prin intermediul modulului Declarații al sistemului Charisma HCM, Declarația 205 se poate genera acum automat, în vederea unei raportări corecte către stat, în conformitate cu noile dispoziţii şi în termenul legal.

TotalSoft vine astfel în întâmpinarea celor peste 550 de companii care utilizează Charisma HCM, pregătind soluția pentru a răspunde ușor, rapid și în mod corect noii cerințe de raportare impusă de Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Ordinul 1913/2012, începând cu raportarea anului 2012. Compania pune la dispoziția clienților săi acest up-date cu 3 săptamani înaintea termenului limită de depunere a noii declaraţii, oferindu-le acestora posibilitatea pregătirii din timp a raportărilor obligatorii.

În domeniul resurselor umane, dar nu numai, schimbările legislative sunt din păcate dese și de cele mai multe ori dau bătai de cap specialiștilor de HR, distrăgându-le atenția de la preocupările specifice muncii lor. Din poziția de lider al pieței soluțiilor de HR și beneficiind de o puternică echipă locală de dezvoltare, TotalSoft alocă o atenție deosebită adaptării legislative a sistemelor sale, oferindu-le clienților un serviciu complet care urmărește, interpretează și transpune modificările legislative în sistemele sale informatice.

Charisma HCM beneficiază de o echipă de 70 specialiști HR și înglobează o experiență de cca 15 ani în managementul resurselor umane și salarizare. TotalSoft investește continuu în soluție orientând-o și către zonele strategice ale investițiilor în dezvoltarea capitalului uman, cum ar fi managementul talentelor, eLearning, HR business intelligence sau managementul documentelor de HR.