Soimulescu & Soltan, prima si pana in prezent singura casa de avocatura specializata exclusiv in constructii, a implementat solutia software KeyVision in vederea cresterii eficientei si a sustinerii planurilor viitoare de dezvoltare. Acesta reprezinta unul dintre pasii facuti din nevoia de a raspunde solicitarilor de extindere in afara granitelor tarii si acoperirii unor proiecte internationale, cu multipli participanti si colaboratori, in tari precum Rusia, Turcia, Yemen și Republica Moldova.

Practica Șoimulescu & Soltan este centrată pe proiecte de infrastructură, fie ele de mediu, transport sau energie. În prezent, prin intermediul celor două divizii de proiecte și dispute resolution, asigură clienților săi servicii integrate de contract și claim  management, consultanță specializată în faza prelitigioasă, soluționarea disputelor din stadiul de adjudecare, arbitraj, litigii în fața instanțelor române, până la punerea în executare a  acestor decizii.

“Dorim să folosim această experiență pentru a ne consolida poziția de avocați specializați în domeniul construcțiilor de infrastructură și pentru a putea răspunde cerințelor clienților noștri actuali de a-i asista în afara granițelor țării. Despre KeyVision am aflat dintr-o discuție amicală. În decizia noastră au fost esențiale datele pe care le-am primit despre capacitatea de raportare a programului, prin  sistematizarea informațiilor rezultate din  pontajelor zilnice cu ajutorul unor filtre multiple. De la prima prezentare, KeyVision s-a dovedit un program prietenos și inteligent, adaptat nevoilor noastre: simplitate în utilizare și complexitate în răspuns.”, Oana Șoimulescu, Managing Partner Șoimulescu & Soltan.

KeyVision a răspuns cerințelor specifice firmei de avocatură, oferind raportări și statistici la zi, pontaj facil și stocarea informației într-o singură bază de date securizată. Aceste elemente sunt cu atât mai critice cu cât o practică specializată presupune o capacitate de delegare mult limitată și, prin urmare, timp foarte scurt pentru partea administrativă și de management, esențiale, de altfel, în dezvoltarea firmei.

Pe baza inputului primar, programul răspunde cu o serie complexă de raportări privind eficiența, productivitatea, rentabilitatea, ponderea în rapoartele lunare și anuale a anumitor tipuri de activități specifice zonei constructiilor, etc. Această ultimă funcționalitate, solicitată în mod expres, a permis raportări specifice privind situația orelor lucrate și împărțirea lor pe diverse criterii.