SOFTONE România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, a încheiat un parteneriat strategic cu MASTER COMPUTERS, companie de top în domeniul soluțiilor pentru retail.

Noul parteneriat vine în sprijinul clienților prin soluții de business complete și continuă strategia ambelor companii în România, de a dezvolta o rețea puternică de parteneri și o prezență stabilă la nivel național. SoftOne se apropie, astfel, de îndeplinirea unuia dintre obiectivele strategice pentru 2015, acela de a avea 40 de parteneri în toată țara, până la sfârșitul anului.

“Partenerii noștri joacă un rol esențial în activitatea SOFTONE, atât în România, cât și în celelalte țări unde suntem prezenți. Noul parteneriat cu MASTER COMPUTERS va ajuta ca soluția noastră, Soft1 ERP, să își consolideze prezența pe piața locală, prin multiplele avantaje pe care le încorporează: flexibilitate în operare, posibilitate de personalizare 100%, adaptată la noile nevoi de afaceri, fără să necesite instalări complexe sau investiții adiționale în licențe și echipamente hardware”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager, SOFTONE România.

“Având în vedere expertiza noastră pe piața din România, suntem convinși că vom reuși în scurt timp să propunem soluții integrate MASTER COMPUTERS – SOFTONE, inclusiv în varianta Cloud, clienților și potențialilor noștri clienți, atât la nivel local cât și la nivel național” a declarat Mihai Ioniță, General Manager, MASTER COMPUTERS.

Soft1 ERP, una dintre soluțiile de top ale SoftOne România, oferă simplitate și flexibilitate și răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcțional care poate fi configurat în totalitate și care oferă agilitate, control operațional și productivitate crescută.

SOFTONE TECHNOLOGIES, compania mamă a SOFTONE România, partener certificat Microsoft și unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de ERP, CRM și Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o creștere de 15% față de anul anterior.

Compania și filialele sale au peste 14.000 de clienți, 300 de parteneri și peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe piețe din Europa de Sud-Est, Rusia și Orientul Mijlociu și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii.