Signify se clasează în top 1% din toate companiile evaluate

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în iluminat, a primit cel mai înalt rating, Platinum, de la EcoVadis pentru al patrulea an consecutiv. Signify a obținut 84 de puncte dintr-un total posibil de 100, plasându-se în topul 1% din toate companiile evaluate. Signify a obținut calificări în categoriile “Outstanding” sau “Advanced” în toate domeniile. Înaintea anului 2020, Signify a obținut medalia EcoVadis Gold, care era cea mai înaltă distincție disponibilă înainte de introducerea Platinum.

„EcoVadis oferă una dintre cele mai respectate evaluări de sustenabilitate în afaceri din lume, așadar acest premiu arată cât de profund este integrată sustenabilitatea în întreaga noastră companie,” a declarat Maurice Loosschilder, Head of Sustainability la Signify. „Scorurile noastre EcoVadis “Outstanding” și “Advanced” demonstrează succesul nostru în stabilirea și măsurarea obiectivelor, transparența în raportare și îmbunătățirea continuă. Sunt mândru de angajamentul pe care Signify l-a demonstrat pentru a obține rating-ul Platinum pentru al patrulea an consecutiv.”

Acest rating este rezultatul progreselor semnificative pe care Signify le-a realizat în ultimul deceniu pentru a face atât operațiunile sale, cât și produsele sale mai sustenabile. De exemplu, Signify a redus amprenta sa de carbon operațională cu peste 77% din 2010 și este pe cale să dubleze ritmul scenariului de 1,5°C al Acordului de la Paris până la sfârșitul anului 2025.

Pentru mai multe informații despre sustenabilitatea la Signify, vă rugăm să vizitați https://www.signify.com/global/sustainability .