Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în iluminat, a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index pentru al șaptelea an consecutiv. Includerea în index se bazează pe Evaluarea Globală a Sustenabilității Corporate realizată de S&P Global, în care Signify a obținut un scor general de 80 dintr-un total de 100. Acest lucru confirmă poziția Signify ca lider în sustenabilitate, clasându-se pe locul doi printre companiile de componente și echipamente electrice.

„Dow Jones Sustainability World Index reprezintă un indicator-cheie al performanței în domeniul sustenabilității, și suntem onorați să fim incluși pentru încă un an”, a declarat Eric Rondolat, CEO al Signify. „Această realizare reflectă integrarea profundă a sustenabilității în strategia și operațiunile noastre de afaceri și întărește angajamentul nostru de a încorpora acțiuni climatice și sustenabilitatea în întregul nostru lanț valoric.”

Signify a obținut scoruri maxime (100/100, la data de 8 decembrie 2023) în 50 de categorii, inclusiv Obiective de Reducere a Emisiilor, Produse cu Emisii Reduse, Eficiență și Circularitate a Resurselor, Consum de Energie, Managementul Inovației, Măsuri de Securitate IT/Cibernetică, Drepturile Omului – Evaluare, Mitigare și Remediere.

În 2023, al treilea an al programului ambițios de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025 al Signify, compania a rămas pe traiectoria stabilită pentru a dubla ritmul scenariului, conform Acordului de la Paris, la 1.5°C. În al treilea trimestru al acestui an, compania a raportat că a atins obiectivul pentru veniturile circulare ale programului său de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025, care a ajuns la 32%. Veniturile din Brighter Lives au crescut la 31%, fiind pe cale să atingă ținta de 32% până în 2025. Aceste acțiuni contribuie la ambiția Signify de a-și dubla impactul pozitiv asupra mediului și societății până la sfârșitul anului 2025.

Pentru mai multe informații despre strategia de sustenabilitate la Signify, vă rugăm să vizitați https://signify.com/global/sustainability.