• Signify a obținut 88 de puncte din 100, ceea ce a poziționat compania în top 1% în industria componentelor și echipamentelor electrice.
  • Punctaje maxime (100/100) au fost obținute pentru 66 de categorii, inclusiv: Strategia privind schimbările climatice și Domeniul de aplicare 3 al emisiilor de gaze cu efect de seră, Cultura privind riscurile, Proiectarea și inovarea produselor, Raportarea socială și Influența politicilor.

Compania Signify este pentru al șaselea an consecutiv inclusă în Indexul de Sustenabilitate Dow Jones, fiind în top 1% al liderilor industriei.

București, România – Signify (Euronext: LIGHT), lider global în domeniul iluminatului, a fost inclus în Dow Jones Sustainability World Index (DJSI) pentru al șaselea an consecutiv. Includerea în DJSI se bazează pe S&P Global Corporate Sustainability Assessment, în cadrul căruia Signify a obținut un scor general de 88 din 100 de puncte posibile, în data de 23 septembrie 2022, plasând compania în top 1% din industria de iluminat, în data de 9 decembrie 2022, pentru dublarea ritmului de adoptare a angajamentelor Acordului de la Paris cu 1,5°C și generarea de venituri între 61% și 64% din politicile climatice, contribuind astfel la obiectivul de a  dubla impactul pozitiv asupra societății și mediului până la sfârșitul anului 2025.

„DJSI este un punct de referință important în ceea ce privește leadershipul în domeniul sustenabilității și sunt mândru că eforturile companiei sunt reflectate în acest rating. Nu ne aflăm nicidecum la sfârșitul acestei călătorii și vom continua să intensificăm eforturile noastre în continuarea activităților climatice și de sustenabilitate pe întregul lanț valoric” a menționat Eric Rondolat, CEO Signify.

Signify a obținut punctaje maxime (100/100) pentru 66 de categorii, inclusiv Strategia privind schimbările climatice și Domeniul de aplicare 3 al emisiilor de gaze cu efect de seră, Risk Culture, Proiectarea și inovarea produselor, Raportarea socială și Influența politicilor (data punctajului: 9 decembrie 2022).

În 2022, al doilea an al programului ambițios de sustenabilitate de cinci ani Brighter Lives, Better World 2025 al Signify, compania își menține obiectivul de a dubla ritmul de realizare a scenariului 1,5°C din Acordul de la Paris. În al treilea trimestru al acestui an, compania a raportat că se află în continuare pe drumul cel bun în ceea ce privește reducerea cumulată a emisiilor de carbon, veniturile sale circulare, care se situează la 30%, și veniturile sale în urma Brighter Lives, care au crescut la 28%. Aceste acțiuni contribuie la proiectul ambițios demarat de Signify de a-și dubla impactul pozitiv asupra mediului și societății până la sfârșitul anului 2025. Signify a devenit o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon în toate operațiunile sale începând cu 2020 și a redus în mod activ emisiile operaționale cu peste 70% din 2010.