Symantec Corp. anunță numirea expertei Sheila Jordan în funcția de Chief Information Officer Symantec începând de astăzi, 18 februarie. Anterior, ea a fost Senior Vice President, divizia IT – Communication and Collaboration, în cadrul Cisco. Sheila Jordan este recrutată pentru a conduce strategia și operațiunile companiei, cu obiectivul de a consolida eforturile Symantec de globalizare a tehnologiei informației. Ea va raporta lui Stephen Gillett, Symantec Chief Operating Officer.

Sheila Jordan se alătură echipei Symantec după 9 ani de lucru în compania Cisco, unde a fost responsabilă pentru furnizarea și integrarea serviciilor esențiale de IT în cadrul forței globale de muncă Cisco. Expertiza Sheilei Jordan se extinde asupra relațiilor de colaborare dintre companii cu multiple canale de comunicare, printre care și platformele mobile.

„Sheila este un lider dinamic, experiența o recomandă pentru dezvoltarea obiectivelor strategice Symantec”, a declarat Stephen Gillet, Chief Operating Officer Symantec. „Sheila are potențialul de a conduce operațiunile globale, este o inovatoare în contextul tendințelor tehnologice și considerăm că deține abilitatea de a obține plus-valoare din investițiile tehnologice.”

„Sunt încântată să fiu de ajutor în dezvoltarea strategiei Symantec 4.0, am experiența administrativă necesară de a reuși să integrez o multitudine de sisteme în cadrul infrastructurilor informatice de renume mondial”, comunică Jordan. „Obiectivul meu este de a spori productivitatea, eficiența operațiunilor și obținerea unor parteneriate strategice de business pentru a facilita experiența lucrativă a echipelor globale de muncă”.

O susținătoare ferventă a virtuților colaborării, mobilității și leadership-ului femin, Jordan este adepta politicilor Bring Your Own Device (BYOD) și a ocupat posturi de conducere în companii precum The Walt Disney Company și Martin Marietta.

Sheila Jordan își obține diploma de Bachelor of Arts în contabilitate de la University of Central Florida și o diplomă Master of Business Administration de la Florida Institute of Technology. Anterior a ocupat funcția de director al NextSpace, un furnizor de infrastructuri fizice și virtuale pentru antreprenori și a ocupat poziția de CIO Advisory Board în cadrul SnapLogic.