Cea mai recentă serie USG FLEX oferă o platformă unică de management în cloud, consolidând în același timp protecția de la firewall-uri către punctele de acces. Și aceasta nu este tot, noua platformă proiectată minimizează utilizarea puterii de calcul, maximizând în același timp performanța firewall-ului, oferind performanțe UTM (Unified Threat Management) de până la cinci ori mai bune, cu flexibilitate în cloud și protecție colaborativă, ajutând companiile mici și mijlocii să își securizeze conexiunile.

În continuare, vă prezentăm principalele 10 elemente care definesc seria USG Flex.

1. Zero-Trust Network Security

Soluția revoluționară Zyxel Nebula (platformă securizată de rețea în cloud) aduce organizațiilor o politică granulară Zero-Trust Network Security cu autentificări de acces și WiFi securizat.

2. Precizie mai mare de detecție

Interogarea în cloud cu o rată ridicată de detecție ajută la verificarea hash-ului fișierelor în câteva secunde.

3. Precizie sporită în detectarea amenințărilor

Filtrarea web este, de asemenea, inclusă pentru a proteja tot accesul la internet, în special cu CTIRU (Counter-Terrorism Internet Referral Unit) pentru a restricționa accesul la materiale online cu conținut terorist.

4. Protecție multi-layer

Zyxel oferă cel mai avansat filtru de conținut DNS din industrie, eliminând potențialele semne de întrebare în tot traficul criptat cu TLS 1.3 fără a fi nevoie să implementați inspecția SSL.

5. Licențiere flexibilă

Platforma de gestionare a licențelor optimizată și o cale de migrare consecventă între platforma locală și platforma cloud a Zyxel Networks.

6. Collaborative Detection & Response (CDR)

Detectarea și răspunsul colaborativ sunt utilizate pentru a identifica amenințările și riscurile prezentate pentru forța de muncă, volumul de lucru și locul de muncă ale organizațiilor din ce în ce mai complexe.

7. Opțiune Plug-n-Play

Noua caracteristică Secure WiFi dezvoltată de Zyxel vă oferă posibilitatea de a crea un Access Point „drop-in” care poate fi configurat pentru a reproduce SSID-ul rețelei de la biroul dumneavăastră și pentru a crea automat un canal sigur de comunicare. Acest lucru simplifică implementarea prin crearea unei opțiuni plug-n-play.

8. Google Authentication

Autentificarea Google permite organizațiilor să autentifice identitatea utilizatorilor care accesează rețelele prin aplicații de remote desktop și dispozitive mobile personale.

9. Filtru de conținut DNS

Un nou filtru de conținut DNS adăugat oferă o abordare mai bună pentru inspectarea accesului web, în special atunci când site-ul web implementează ESNI (Encrypted Server Name Indication), unde filtrarea tradițională a adreselor URL nu se aplică domeniului de destinație.

10. Rapoarte analitice

Tabloul de bord al seriei USG FLEX oferă un sumar al traficului ușor de utilizat și reprezentări grafice ale statisticilor despre amenințări.