Senior Software lanseaza un nou sistem SFA disponibil pe terminale Android performante si accesibile, de ultima generatie tehnologica. SeniorSFA este solutia completa de management al echipelor de pe teren, ideala pentru companiile care isi doresc o aplicatie mobila orientata spre perfomanta si obiective, la costuri hardware scazute si usor de integrat cu sisteme ERP sau CRM.

SeniorSFA pe Android este cea mai recenta solutie de management al activitatii echipelor de pe teren lansata de Senior Software. Interfata sistemului este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil –  smartphone sau tableta –  oferind personalului din teren productivitate si confort inca de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atat activitati de vanzare tranzactionala , adeseori intalnita in distributia de bunuri de larg consum, cat si de vanzare consultativa , de echipamente cu valori mari si activitati de service aferente:

• Utilizatorii aplicatiei au acces la pasi de vanzare personalizati pe categorii de clienti sau articole si la cele mai bune practici validate de vanzatorii cu experienta, iar functionalitatile de training Related