Utilizarea unui program software dedicat afacerii dumneavoastra poate usura munca depusa si poate fluidiza si optimiza performantele inregistrate. Utilizarea unui calculator, sau a unei retele de calculatoare a devenit o necesitate fie ca vorbim despre afaceri restranse sau afaceri ce isi desfasoara activitatea in mai multe locatii din tara sau strainatate. Beneficiile introduse de o retea de calculatoare precum si de programele instalate si utilizate de personalul companiilor sunt numeroase, fiecare aspect imbunatatind nivelul de lucru si sporind increderea si loialitatea personalului angajat. Desigur toate aceste elemente impreunate nu participa decat la cresterea profitului si imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra.

Select Soft este o companie a carei activitate este reprezentata de dezvoltarea de noi platforme software pentru diverse firme interesate. In principiu, Select Soft produce si comercializeaza produse software inovative in special din domeniul economic, accentul fiind pus in primul rand pe calitate. Personalul companiei detine o vasta experienta in domeniul programarii din diverse domenii de activitate, iar baza programelor soft create este reprezentata de tehnologia client-server si servere de baze de date (MS-SQL Server).

Dupa cum am mentionat, Select Soft furnizeaza platforme software pentru domeniul economic, domeniu in care aceste programe sunt mai mult decat necesare, am putea spune chiar indispensabile.

Select Soft ofera o gama de programe potentialilor clienti, dintre care enumeram:

1. GestSEL – Stocuri: aceasta aplicatie permite cu usurinta introducerea receptiilor de marfa, emiterea facturilor, evidenta stocului.

2. GestSEL – Bar-Restaurant: aceasta platforma se adreseaza localurilor publice precum baruri, cafenele restaurante, fast-fooduri si asa mai departe. Aplicatia poate fi folosita pentru preluarea comenzilor pe ecrane de tip touchscreen (sau normale) si emiterea notelor de plata si a bonurilor fiscale precum si evidenta stocului.

3. GestSEL – POS Magazin: acest program software se adreseaza in principal firmelor din domeniul comertului cu amanuntul. Aplicatia presupune un sistem de gestiune util si necesar pentru inregistrarea aprovizionarilor, vanzarilor si incasarilor.

4. GestSEL – Service Auto: dupa cum va puteti da seama din numele aplicatiei, platforma este destinata service-urilor auto. Prin intermediul acestui program se pot realiza cu usurinta si rapid operatii ca: deschiderea comenzii, receptia masinii si stabilirea avariilor, emiterea proceselor verbale de custodie, introducerea pieselor si materialelor necesare in deviz, introducerea manoperei pe echipe in deviz, emiterea devizului final, emiterea facturii sau a bonului fiscal si multe altele.

Acestea sunt aplicatiile software create si oferite de personalul Select Soft. Fiecare aplicatie poate fi descarcata / downloadata sub o versiune demo (demonstrativa) pentru a testa caracteristicile si utilitatea programului in cauza. Pentru a beneficia de versiunea demonstrativa trebuie sa luati legatura cu un reprezentant Select Soft care o sa va instaleze aplicatia pe calculatorul dumneavoastra (prin deplasarea la sediul firmei sau prin utilizarea unei conexiuni internet). Apoi, daca sunteti multumiti de performantele oferite de platforma soft solicitata puteti cumpara varianta full a programului.