Microsoft și Direct One anunță disponibilitatea Seenow pe Windows 8 și noi scenarii pentru consumul de conținut video. Lansarea pe Windows 8 completează gama de device-uri pe care serviciul Seenow este disponibil, de la PC-uri și tablete la smartphone-uri și platforme smart TV.

Experiența utilizatorilor

Indiferent de tipul de conexiune la Internet, utilizatorii Seenow se pot bucura de o ofertă variată de conținut (TV, filme, documentare) pe bază de abonament.

Cu Seenow pentru tablete și PC-uri cu Windows 8, specialiștii companiei Direct One au re-imaginat modul în care consumul de conținut Live TV și Video On Demand se face de pe device-uri. Principiile vizuale și funcționale ale Windows 8 au fost puse în valoare astfel încât rezultatul este o aplicație cu o experiență fluidă ce va ridica așteptările utilizatorilor pe alte platforme. De exemplu, aplicația suportă funcția Snap View ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări conținut video în paralel cu utilizarea unei alte aplicații.

Petru Jucovschi, Technology Evangelist, Microsoft România: „Atenția la detalii se regăsește în fiecare aspect al utilizării Seenow pe device-urile Windows 8 și de aceea Seenow este una dintre cele mai reușite aplicații românești din Windows Store. Experiența personalizată, de la device la aplicație, completată de conținutul disponibil prin serviciul online, constituie o valoare substanțială pe care românii o vor primi cel mai bine pe Windows 8”.

Conținut și disponibilitate

În ceea ce privește conținutul, oferta Seenow a crescut constant de la lansarea în decembrie 2011. Grila de canale TV a ajuns de la 15 la 45 de posturi și oferta de filme și documentare a depășit 400 de titluri. Toate acestea sunt de acum disponibile și pentru utilizatorii Windows 8 în regim de abonament pentru prețuri pornind de la 1 Euro + TVA/lună.

Cătălin Clemente, Director Marketing și Vânzări la Direct One: „Respectăm în acest fel promisiunea Seenow de a fi un serviciu disponibil pe toate ecranele mai mari sau mai mici. Odată cu aplicația pentru Windows 8, continuăm expansiunea Seenow pe toate platformele relevante. Astfel numărul de terminale pe care aplicația Seenow este instalată în acest moment a depășit 120.000 de unități și ne așteptăm ca cea mai mare creștere a bazei de utilizatori să fie în ecosistemul Microsoft.”

Aplicația Seenow este disponibilă gratuit în Windows Store. Direct One va anunța în curând Seenow pentru device-uri cu Windows Phone 8.