Sunteti interesati sa aflati cum schimbarea percepţiei referitoare la sistemele ERP are impact asupra strategiilor din domeniu?  Gasiti detalii in raportul  publicat de Aberdeen Group, intitulat “Schimbarea percepţiilor asupra strategiei ERP”.

Software-ul Enterprise Resource Planning (ERP) este proiectat pentru a centraliza informaţiile şi pentru a asigura funcţionarea şi administrarea facilă a afacerii.  În același timp, există încă percepţia că sistemele ERP reprezintă un lux şi că implementarea acestora presupune o serie de riscuri. Chiar şi cu acest considerent, conform celei mai recente ediţii Aberdeen Business Review, aproape trei sferturi dintre companiile de producţie dispun de ERP, într-o  formă sau alta.

Cheia unei un soluții ERP de succes este o strategie puternică si consistentă, nu doar una pentru implementare, ci şi pentru a menține software-ul operaţional, în continuă dezvoltare, adaptat mereu la nevoile companiei.

Puteti accesa acest raport pentru a afla cum reușesc companiile de top să îşi dezvolte şi să își menţină strategia ERP la un nivel maxim de eficienţă. Studiul a fost sustinut de compania Epicor.