Marcarea Zilei Mondiale a Sănătății, pe 7 aprilie, este o ocazie pentru conștientizarea problemelor legate de sănătate la nivel mondial și totodată pentru o recunoaștere  a impactul pe care dispozitivele inteligente îl au în monitorizarea și asistența medicală. Studiile au arătat că, în prezent, una din trei persoane își monitorizează zilnic starea de sănătate cu ajutorul dispozitivelor inteligente, ceea ce evidențiază și mai mult preferința tot mai mare pentru un stil de viață mai sănătos și necesitatea de a asigura accesul universal la soluții de monitorizare a sănătății.

Pe aceeași direcție cu tema din acest an pentru Ziua Mondială a Sănătății, HUAWEI continuă să promoveze conceptul „Sănătate pentru toți” oferindu-ne posibilitatea monitorizării permanente a stării de sănătate cu ajutorul suitei sale cuprinzătoare de dispozitive portabile inteligente. Datorită ceasurilor inteligente HUAWEI , putem avea grijă de propria sănătate la fel de ușor ca o atingere pe încheietura mâinii, iar utilizatorii pot astfel să ia măsuri proactive pentru a se păstra sănătoși.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, indiferent unde vă aflați

Pentru locuitorii orașelor prinși în agitația vieții citadine, a fi atenți la sănătate ar putea fi ultimul lucru la care se gândesc. Poate că unii cred că informațiile precum ritmul cardiac și nivelul SpO2 pot fi monitorizate doar cu ajutorul unor echipamente medicale voluminoase, însă ceasurile inteligente HUAWEI , purtate la încheietura mâinii, le oferă utilizatorilor cifre la fel de precise.

HUAWEI  îi ajută pe cei care locuiesc în zonele metropolitane și care suferă de afecțiuni respiratorii să își țină sub control starea de sănătate. Seria WATCH GT 3, inclusiv modelele GT 3, GT 3 Pro și GT 3 SE, precum și noul WATCH Ultimate, recent lansat, monitorizează concentrația și platoul SpO2 pe toată durata zilei, astfel că utilizatorii cunosc permanent starea lor fizică.

Tehnologia HUAWEI TruSeenTM 5.0+ crește cu 5% precizia măsurării SpO2. Datele sunt îmbunătățite și mai mult de algoritmul inovator de ajustare a semnalului pe mai multe canale, care asigură acuratețea monitorizării în condiții de temperatură scăzută, platou și perfuzie limitată.

Indiferent de mediu sau de afecțiune, utilizatorii nu vor mai trebui să își facă griji cu privire la monitorizarea sănătății lor respiratorii. De asemenea, cei care participă la activități fizice intense, cum ar fi drumețiile sau joggingul, își pot urmări îndeaproape performanța fizică prin monitorizarea nivelului de SpO2.

Monitorizarea fără efort a stării de sănătate pentru o mai bună productivitate și confort psihic

Un studiu efectuat pe parcursul a 12 ani a constatat că persoanele care se simțeau stresate la locul de muncă aveau o probabilitate 68% mai mare de a muri din cauza bolilor de inimă, care pot fi cauzate de lipsa somnului. Dar atunci când monitorizarea sănătății este la fel de ușoară ca o atingere pe încheietura mâinii, lucrătorii de birou ocupați pot fi atenționați să își rezerve timp pentru o odihnă adecvată. Ceasurile inteligente HUAWEI  sunt concepute pentru a face monitorizarea sănătății mai simplă, permițând o autoîngrijire fără efort, dar eficientă.

Echipate cu HUAWEI  TruSleep™ 3.0 recent actualizat, aceste dispozitive depășesc toate limitările pentru a oferi o monitorizare precisă a somnului și depistarea bolilor aferente. Acest lucru le permite utilizatorilor să își înțeleagă propriile modele de somn, să identifice posibilele probleme și să solicite prompt asistență medicală de la instituții medicale profesioniste atunci când este necesar.

Ceasurile inteligente HUAWEI  oferă remindere personalizate pentru somn. Chiar și cu un program încărcat, smartwatch-ul este conceput pentru a ajuta utilizatorii să își recalibreze ciclurile de somn, îmbunătățind astfel starea de spirit și maximizând productivitatea la locul de muncă. Utilizatorii pot, de asemenea, să își urmărească sănătatea inimii cu ajutorul HUAWEI  TruSeenTM 5.0+, care dispune de un nou modul PPG5.0, multisenzori și tehnologie neuronală AI deep learning pentru a spori și mai mult acuratețea rezultatelor.

Cunoaște-ți inima la fel de bine cum te cunoști pe tine însuți

Cu un ceas inteligent HUAWEI , o ieșire memorabilă în oraș nu trebuie să fie marcată de probleme de sănătate. Adaptate pentru a veni în sprijinul utilizatorilor cu afecțiuni medicale, HUAWEI  WATCH GT 3 Pro și HUAWEI  WATCH Ultimate sunt ambele echipate cu tehnologie ECG de ultimă generație, într-o fuziune perfectă între eficiență și precizie.

Funcția ECG este concepută pentru a urmări sănătatea inimii cu precizie și comod. Dispunând de un senzor actualizat, smartwatch-ul are un buton ECG care încorporează tehnologia electrozilor într-un buton mai mic, fără a pierde din acuratețe. Pe măsură ce societatea devine din ce în ce mai preocupată de sănătate, utilizatorii  sunt încurajați să înceapă să își monitorizeze preventiv starea de bine.

Pentru utilizatorii cu afecțiuni medicale cronice, este vital să urmărească starea inimii lor. Dincolo de colectarea datelor ECG, algoritmul de ritm cardiac oferă cu precizie analiză în timp real, detectarea ritmului sinusal și a fibrilației atriale, printre alte remindere. Datorită TruSeen™ 5.0+, capacitatea de procesare a datelor crește de patru ori, reducând rata de pierdere a semnalului pentru o monitorizare cardiacă de calitate. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să prevină în mod activ bolile vasculare și să gestioneze afecțiunile existente, oferindu-le timp pentru a solicita sfaturi medicale profesionale, dacă este necesar.

Companionul ideal de fitness pentru o viață mai bună și mai lungă

Poate că cel mai important pentru bunăstarea pe termen lung este să duci un stil de viață activ. Ceasurile inteligente HUAWEI oferă diverse funcții sportive, satisfăcând nevoile de mișcare ale tuturor utilizatorilor.

Ceasurile inteligente HUAWEI sunt echipate cu peste 100 de moduri de sport care răspund diferitelor preferințe. Gama extinsă de funcții sportive este susținută de algoritmul TruSport™ dezvoltat de HUAWEI , care oferă utilizatorilor evaluări sportive profesionale și sugestii despre cum să facă exerciții fizice mai eficiente și să își dezvolte autodisciplina. De asemenea, alergătorii au la dispoziție sfaturi profesionale de antrenament bazate pe date complete de alergare, îmbunătățind regimul lor existent.

Monitorizarea activității sportive este, de asemenea, personalizată pentru a face experiența exercițiilor fizice mai bună. Conectarea datelor de pe smartwatch este compatibilă cu aplicațiile de antrenament populare din întreaga lume, inclusiv cu aplicațiile cunoscute precum Strava, permițând utilizatorilor să beneficieze de o partajare convenabilă a datelor între aplicațiile de antrenament.

Pentru utilizatorii care sunt în permanentă în mișcare, smartwatch-urile HUAWEI se adresează și sporturilor care necesită explorarea unor terenuri necunoscute. HUAWEI WATCH GT 3, GT 3 Pro și HUAWEI WATCH Ultimate sunt echipate cu Dual Band Five-System GNSS pentru o poziționare precisă, permițând o navigare și o orientare fără probleme atunci când utilizatorii se rătăcesc. Într-adevăr, seria este concepută pentru a satisface toate nevoile utilizatorului, oferind companionul perfect pentru sănătate.

Sănătate mai inteligentă pentru oricine și pentru toată lumea

HUAWEI  a lansat o gamă cuprinzătoare de dispozitive portabile pentru a răspunde preferințelor publicului în funcție de mai mulți factori, cum ar fi prețul și aspectul, de la ultra-luxosul HUAWEI  WATCH Ultimate, la HUAWEI  WATCH GT 3 pentru uz zilnic, la HUAWEI  WATCH Runner orientat spre sport și până la HUAWEI  Fit band. Un aspect rămâne constant – sănătatea utilizatorului continuă să fie o prioritate de top pentru brandul HUAWEI , motiv pentru care funcțiile de monitorizare a sănătății rămân în mare parte similare în întreaga familie de produse. HUAWEI  își propune să facă accesibilă monitorizarea sănătății de înaltă calitate pentru toate grupurile de utilizatori. Fie că este vorba de profesioniști ocupați sau de persoane în vârstă cu mobilitate limitată, asistența medicală mai inteligentă este accesibilă la o singură atingere.