Cea de-a X-a editie a Binary a avut deschiderea oficiala azi, miercuri, 7 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romanieide pe Bd. Unirii, Nr. 22. Evenimentul a fost deschis cu o conferinta de presa, sustinuta de reprezentantii ARIES (Dl. Borcea), Agora Group (Dl. Romulus Maier) si Precise Marketing, organizatorii editiei din acest an.

Invitatii de onoare ai deschiderii oficiale BINARY 2012 au fost:

  • Prof. Tudor Prisecaru (Presedinte ANCS – Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica)
  • Deputat Prof. Varujan Pambuccian
  • Mihai Ionescu (Presedinte si Secretar General  ANEIR – Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania, si Copresedinte al Consiliului de Export al Romaniei)
  • Costin Lianu, Director General in Ministerul Economiei si Comertului.
    Cu ocazia deschiderii oficiale a Binary, ARIES a lansat doua noi initiative ce au ca obiectiv schimbarea atitudinii comunitatii IT&C, dar si a comunitatii tarii noastre, din perspectiva inovarii si a competitivitatii in Romania.

“Strategia Nationala a Inovarii din Romania”, un caiet de advocacy pentru inovare ce se refera la politicile pe care am dori sa le vedem si in programele de guvernare ale partidelor ce urmeaza sa ne conduca.

“Unuinea Inovarii din Romania” este mai degraba un cadrul instutional care sa se preocupe permanent de masurile si reglementarile necesare promovarii si internationalizarii inovarii romanesti.

Cele doua documente au un dublu obiectiv: informarea publicului larg si provocarea la o reflexie profunda asupra viitorului si a generatiilor urmatoare“, a declarat Dl. Alexandru Borcea, presedintele ARIES Romania.

Timp de trei zile, vizitatorii de business sunt asteptati sa viziteze standurile companiilor expozante si sa participe la Conferintele si Mesele Rotunde sustinute de specialistii invitati, pentru a descoperi cele mai noi solutii si servicii ITC pentru domeniile lor de activitate. De asemenea, vizitatorilor le este facilitata, prin intermediul aplicatiei online deMatchmaking, stabilirea unor intalniri de cate 30 de minute cu reprezentantii companiilor expozante de care acestia sunt interesati.

Printre firmele inscrise cu stand, se numara: INTEL, AROBS Transilvania Software, ZITEC, PRODINF Software HyperTalk Systems, ATTOSOFT, SOFTMAGAZIN, Borg Design, Dream Media Star, QBIS, Sage/Deveho, C Solution (plationline.ro), Netopia Mobilpay, APT Resources, Aptus Software, Archibus Solution Center Romania. Printre firmele ce vor sustine prezentari in conferinte, se afla: Sage/Deveho, QBIS, Zitec, QBS, Avantera, BitSoftware, APT Resources.

Pentru a vedea lista companiilor participante ca expozante si/sau cu prezentare in cadrul Conferintelor Binary 2012, click aici.

Pentru a consulta Programul complet al Conferintelor si Meselor Rotunde, click aici.

Pentru a va inscrie si la intalniri prestabilite de cate 30 minute cu Expozantii, click aici. 

Programul zilnic al expoziției este:

– miercuri, 7 noiembrie, intre  11 – 18
– joi, 8 noimebrie, intre 10 – 18
– vineri, 9 noiembrie, intre 10 – 18

Accesul vizitatorilor este Gratuit si se face pe baza de inscriere pe site-ul Binary.aries.ro si prezentarea cartii de vizita, in ziua evenimentului.

La intrare, vizitatorii de business pot solicita un Cupon de Reducere valabil pana la 15 decembrie 2012, care poate fi folosit pentru a achizitiona, la pret redus,  serviciile si solutiile oferite de expozantii BINARY.

Evenimentul este promovat de peste 20 Parteneri Media si peste 60 Parteneri Institutionali.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Zona IT, Digi 24,FORUM IT, CLTV, IT TRENDS, DIGITAL TRENDS, BBC Science Focus, Market Watch, eFinance, IT Channel, Comunic@tii Mobile, NewsOutdoor, HIT, ComputerBlog, Contectoo, Business24, PRwave, Profit360, Bestresources.ro, ROL.ro, Ziare.com, Lista Firme.ro, Startups.ro si Catalog-Cursuri.ro.

Pentru mai multe detalii, va rugam, accesati:

www.binary.aries.ro   

http://www.facebook.com/BinaryExpo