Diversificarea opţiunilor tehnologice şi nivelul de informare din ce în ce mai înalt al consumatorilor creează contextul perfect pentru expansiunea companiilor active în domeniu.

 

 

 

Parteneriatul dintre RICOH şi MGT Educational valorifică aceste premise favorabile şi răspunde aşteptărilor consumatorilor din regiune: “Suntem mereu în căutarea de oportunităţi de extindere RICOH pe noi pieţe, iar această nouă colaborare cu MGT Educational este valoroasă atât din perspectiva companiilor noastre, cât şi din perspectiva clienţilor interesaţi de soluţii la cele mai înalte standarde tehnologice şi eficiente din punct de vedere al costurilor”, a declarat Richard Allison, Director al Diviziei Internationale Ricoh. „Apetitul în creştere pentru noile tehnologii digitale permite Ricoh şi partenerilor să contribuie la creşterea pieţei de soluţii Digital Office din această regiune”, a mai adăugat el.

 

 

 

“Suntem încântaţi de semnarea acestui nou acord cu RICOH “, a declarat Cristian Petrescu, Director Executiv, MGT Educational. „Produsele RICOH, de înaltă calitate, ne vor permite să livrăm partenerilor şi clienţilor noştri soluţii profesionale şi fiabile pentru afacerile lor, totul la un preţ accesibil.”

 

 

 

Tehnologia GelJet  & Portofoliul unui lider

 

 

 

Ricoh are un portofoliu de produse potrivit pentru toate sectoarele de piaţă, precum şi programe de colaborare atractive şi stimulatoare pentru partenerii de revânzare. RICOH asigură beneficii în patru arii cheie: costuri de funcţionare, energie, spaţiu şi timp.

 

 

 

Ca lider de piaţă pe segmentul de copiatoare A3 multi-funcţionale în Europa, RICOH ştie ce aşteptări există de la un furnizor de astfel de echipamente. Indiferent de dimensiunea afacerii, utilizatorii au nevoie de acelaşi lucru: produse pe care se pot baza pentru a produce documente cu aspect profesional, la viteză mare şi cost redus. Pentru birouri mici şi home office, gama de imprimante pentru SoHo si SME este ideală, necesitând doar o instalare IT simplă, furnizând caracteristici de economisire a costurilor, uşurinţă în utilizare şi fiabilitate ridicată.

 

 

 

Gama GelJet RICOH oferă o serie de caracteristici atractive pe care utilizatorul individual sau afacerile mici le caută.

 

 

 

În segmentul de imprimante şi multifuncţionale, care folosesc tehnologia GelJet, RICOH are un portofoliu larg de produse, care include o gamă extinsă, inclusiv A4 „single/multi function”, A3.